Öneri 4060ti 16gb hazır kasa öneri

Bu konuyu okuyanlar

CDMRTS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
4060ti 16gb cl16 32gb ram 1tb ssd işlemci amd intel farketmez uygun bir model ve sıvı soğutucu hazır kasa arıyorum 30k civarı

OzkanK.

Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Şu tarz Ryzen 7500F ile DDR5 sistemler çok moda bu aralar.

Buna ister sıvı soğutma istersen 16 GB daha RAM ekleyip alabilirsin bence.

OzkanK.

Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Açıkçası ben kendime almam bu sistemi.

Oradan 3-5 tasarruf edecen diye hiç adı sanı duyulmamış markalara modellere yönelmenin anlamı yok.

Benim üstte attığım kasa 1000 TL daha pahalı ama hiç yoktan bütün parçaları MSI ve kaliteli parçalar.

Senin attığında Ekran kartı GAINWARD

SSD MLD marka hiç duymadım.

Kasa GameBooste

PSU DEEPCOOL flan.

Diğerinde M2 SSD'den KASA'ya PSU'dan ANakartta Ekran kartına her şey MSI ilerde satmak istesen ikinci elide olan parçalar. 4-5 sene sonra bu adı sanı bilinmeyen parçaları satayım desen satamazsın.

CDMRTS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Açıkçası ben kendime almam bu sistemi.

Oradan 3-5 tasarruf edecen diye hiç adı sanı duyulmamış markalara modellere yönelmenin anlamı yok.

Benim üstte attığım kasa 1000 TL daha pahalı ama hiç yoktan bütün parçaları MSI ve kaliteli parçalar.

Senin attığında Ekran kartı GAINWARD

SSD MLD marka hiç duymadım.

Kasa GameBooste

PSU DEEPCOOL flan.

Diğerinde M2 SSD'den KASA'ya PSU'dan ANakartta Ekran kartına her şey MSI ilerde satmak istesen ikinci elide olan parçalar. 4-5 sene sonra bu adı sanı bilinmeyen parçaları satayım desen satamazsın.
haklısın sağolasın 600w psu yeterli midir bu sistem için, ssdnin okuma yazma hızında sorun yaşar mıyım bir de sıvı soğutucu eklememe gerek var mı

OzkanK.

Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
haklısın sağolasın 600w psu yeterli midir bu sistem için, ssdnin okuma yazma hızında sorun yaşar mıyım bir de sıvı soğutucu eklememe gerek var mı

En ucuz sıvı soğutmada nerden baksan 2500 TL... O kadar masraf etmeye değer mi sana kalmış. SSD ve PSU yeterli bence.

İntel tarafında bak şöyle bir sistemde yapabilirsin. Sıvı soğutma masrafında olmaz.

Bunda RAM'i Patrion 3600 Mhz ve SSD'i MSI yaptımı fiyatı 27.561 TL oluyor. Bu üründe güzelmiş.

Son mesajlar