Bu tarz mouseler ile ilgilenmiyorum.X7 Oyun Mouse Kablolu Usb Optik Oyuncu Mause Ergonomik Led Işıklı Gaming 7 Tuş Fonksiyonlu PRA-4658119-0813 önerebilirim.
Merhaba, gaming mouse önerinizi bekliyorum. Elim küçük ve mümkünse yazılım olmalı ışığını ayarlayabilirim. Tavsiyenizi bekliyorum
Kronik sorun var deniyor doğrumu dur?![]()
SteelSeries Rival 3 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Rival 3 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Scroll tuşuyla sorun yaşayan çok ama sorunsuz bir şekilde kullananlar da var.Kronik sorun var deniyor doğrumu dur?
bundan önce logitech g102 kullanıyordum. Bütün tuşlarında çift tıklama yapma gibi bir kronik sorunu vardı. Bir kere tamire gönderdim tekrar olunca bıraktım bunu aldım. Şuanlık memnunum ama 400 lira gibi az bir bütçede kronik sorunlar çok büyütülmemeli.Kronik sorun var deniyor doğrumu dur?
Bir kaç sebep yüzünden mağazalardan almam gerekiyor vatan, Mediamarkt gibi vatanda 509tlye RAzer viper mini buldum sizce nasıldır?bundan önce logitech g102 kullanıyordum. Bütün tuşlarında çift tıklama yapma gibi bir kronik sorunu vardı. Bir kere tamire gönderdim tekrar olunca bıraktım bunu aldım. Şuanlık memnunum ama 400 lira gibi az bir bütçede kronik sorunlar çok büyütülmemeli.
Fiyattan bağımsız bir şekilde değerlendirilirse iyi mouse ama o fiyata kesinlikle alınmaz.Bir kaç sebep yüzünden mağazalardan almam gerekiyor vatan, Mediamarkt gibi vatanda 509tlye RAzer viper mini buldum sizce nasıldır?
Kaça alınabilir?Fiyattan bağımsız bir şekilde değerlendirilirse iyi mouse ama o fiyata kesinlikle alınmaz.
2-3 ay önce Rival 3 ile aynı fiyattaydı, ikisinden birini tercih edebilirdin ama şu an 350 TL'den fazla verilmez.Kaça alınabilir?