400bin abone özel çekiliş hakkında

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Merhaba millet, malum bilgisayar çekilişi var

400.000 abone özel sistem çekilişi

Şimdi bunun hakkında 3-5 sorum var.

ben çekilişe katıldım ama katıldığım e posta ile YouTube abone olduğum e postalar farklı sorun olur mu ? Gleam sitesinde katılım sayısı ilerledi fakat yine de sorayım dedim

ve gleam io üzerinden fake hesap çoğaltıp katılanlar varmış bunun önüne geçilecek mi ? geçilmeyecekse biz de bi ton hesap açalım haksız mıyım ?

ve Facebook sayfalarını sadece ziyaret etsek yeterli mi yani beğeni ya da abone olmaya gerek yok değil mi ben Facebook kullanmıyorum da

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Oradaki her seçenek bir katılım hakkı; yani facebook kullanmıyorsanız diğer seçeneklerle katılım hakkı elde edebilirsiniz.

Gleam.io dünyanın en iyi sistemlerinden birine sahip, bizim bir şey yapmamıza gerek yok. Onlar müdahale ediyorlar zaten.

Youtube'a kayıtlı olduğunuz mail önemli değil.

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Oradaki her seçenek bir katılım hakkı; yani facebook kullanmıyorsanız diğer seçeneklerle katılım hakkı elde edebilirsiniz.

Gleam.io dünyanın en iyi sistemlerinden birine sahip, bizim bir şey yapmamıza gerek yok. Onlar müdahale ediyorlar zaten.

Youtube'a kayıtlı olduğunuz mail önemli değil.
peki teşekkür ederim
ve gleam io üzerinden fake hesap çoğaltıp katılanlar varmış bunun önüne geçilecek mi ? geçilmeyecekse biz de bi ton hesap açalım haksız mıyım ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
peki teşekkür ederim

:)