EfeEtemBaris
Asistan
Benim Bir Telefondan Tek Beklediğim Şey Tasarımı Böyle Telefona Baktığım Zaman Oyş Diyim Gaza Geliyim 4000TL Bütçem Var Sadece Tasarıma Önem Veriyorum Telefon Önerirmisiniz
Benim Bir Telefondan Tek Beklediğim Şey Tasarımı Böyle Telefona Baktığım Zaman Oyş Diyim Gaza Geliyim 4000TL Bütçem Var Sadece Tasarıma Önem Veriyorum Telefon Önerirmisiniz
Xiaomi – Black Shark Ve Black Shark Helo hem işlemci ve bataryaları da güçlü bi iki modelinBenim Bir Telefondan Tek Beklediğim Şey Tasarımı Böyle Telefona Baktığım Zaman Oyş Diyim Gaza Geliyim 4000TL Bütçem Var Sadece Tasarıma Önem Veriyorum Telefon Önerirmisiniz
Yani bu zamanda 4000tl bütçeye en iyi tasarımlı telefon çentikli olmamalı benceXiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantiili) Fiyatı
Xiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantiili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kanka bütçen 8-9k falan değil farkındasın değil mi?Yani bu zamanda 4000tl bütçeye en iyi tasarımlı telefon çentikli olmamalı bence
Bence bu zamanda 21K bütçeyle telefonun katlanmaması lazım bence XDHuawei Mate Xs - 21,186.44 TL + KDV madem o paraya öyle olmamalı bunu almanı öneriyorum ozaman.
Adama uzay mekiği getirsek bu paraya böyle olmamalı der.Bence bu zamanda 21K bütçeyle telefonun katlanmaması lazım bence XD
Realme 6 pro,Nova 5t (mor rengi) bu cihazlardan kafana yatanı al.Benim Bir Telefondan Tek Beklediğim Şey Tasarımı Böyle Telefona Baktığım Zaman Oyş Diyim Gaza Geliyim 4000TL Bütçem Var Sadece Tasarıma Önem Veriyorum Telefon Önerirmisiniz