Öneri 40000-50000TL Macbook Önerisi

QuareConficker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
2 yıldır yazılım ile ilgileniyorum onun haricinde grafik tasarım ve internetteki işlerim için kullanacağım bir laptop alacağım. Daha önce bir kaç gün macbook kullandım eski bir modeli olmasına rağmen şarjı hala çok iyi gidiyordu ve dokunmatik yüzeyi çok hoşuma gitti mouse taşıma derdi yoktu benim için asıl önemli olan kullanım rahatlığı çok fazla oyun oynayan birisi değilim bu fiyatlara macbook alınır mı? alınmayacağını düşünüyorsanız sizin önerdiğiniz laptop nedir?

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
84
Hocam pro modelini almanızı tavsiye ederim 2023 lere bir bakın ben de araştıracağım.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,506
Şarj ve kozmetik dışında birçok seçenek olabilir hocam. O mouse şeyi, normal laptoplarda da çok gelişmiştir. Bu özelliği gesture denilir ve Windows'ta çok gelişmiştir bu özellik.

Ben de yazılımla uğraşan biriyin. Macbook Air M3'üm ve Windows bilgisayarım var. Windows vazgeçilmez yazılımda bence. Multitasking performansı falan çok iyidir Windows'un. Çok akıcı bir işletim sistemi macOS'e göre. macOS çok geride kalıyor.

QuareConficker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Şarj ve kozmetik dışında birçok seçenek olabilir hocam. O mouse şeyi, normal laptoplarda da çok gelişmiştir. Bu özelliği gesture denilir ve Windows'ta çok gelişmiştir bu özellik.

Ben de yazılımla uğraşan biriyin. Macbook Air M3'üm ve Windows bilgisayarım var. Windows vazgeçilmez yazılımda bence. Multitasking performansı falan çok iyidir Windows'un. Çok akıcı bir işletim sistemi macOS'e göre. macOS çok geride kalıyor.
Hocam pro modelini almanızı tavsiye ederim 2023 lere bir bakın ben de araştıracağım.
Teşekkür ederim şimdiden hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni çıkan bilgisayarlar hakkında bilgim yok maalesef uzun zamandır takip etmiyorum. Önceden windowsların dokunmatik yüzeyleri hiç rahat değildi ve şarj sorunları çok oluyordu fakat şu an ne durumdalar bilmiyorum. Arkadaşım msi aldı dokunmatik yüzeyini hiç beğenmedim hissiyatı ve hassasiyeti kötüydü yanımda da sürekli mouse falan taşımak istemediğim şarj, dokunmatik yüzeye takıldığımdan dolayı aklıma ilk gelen macbook oldu. İlla macbook olsun düşüncesinde değilim aslında yanıtınız için teşekkür ederim windowslara da bi bakayım.

Son düzenleme:

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,506
Teşekkür ederim şimdiden hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni çıkan bilgisayarlar hakkında bilgim yok maalesef uzun zamandır takip etmiyorum. Önceden windowsların dokunmatik yüzeyleri hiç rahat değildi ve şarj sorunları çok oluyordu fakat şu an ne durumdalar bilmiyorum. Arkadaşım msi aldı dokunmatik yüzeyini hiç beğenmedim hissiyatı ve hassasiyeti kötüydü yanımda da sürekli mouse falan taşımak istemediğim şarj, dokunmatik yüzeye takıldığımdan dolayı aklıma ilk gelen macbook oldu. İlla macbook olsun düşüncesinde değilim aslında yanıtınız için teşekkür ederim windowslara da bi bakayım.
Gesture falan Windows'ta iyidir. Apple kadar gelişmiş birçok gesture hareketi yok ama genel olarak sayfalarda ileri geri yapmak, sürükle-bırak yapmak, workspacelere ve uygulamalara geçiş yapamak aşırı kolaydır Windows'ta.

Hissiyat kısmı önemli bir şey ise sizin için tabii göz ardı etmemek gerekir.

Son düzenleme: