4000 TL bütçe ile

StopTake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşar 4000TL küsür bütçem var fakat kafamda herhangi bir laptop modeli yok.Alienware 18x vardı fakat parası aşırı geldi.Sizlerden ricam aşağı yukarı bu fiyat doğrultusun da değişen özellikle oyun konusunda çok iyi olan model tavsiyelerinizi paylaşmanız olacak.Bu arada siteyi çoktandır takip ediyordum , şimdiden herkese merhaba ve teşekkürler :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşar 4000TL küsür bütçem var fakat kafamda herhangi bir laptop modeli yok.Alienware 18x vardı fakat parası aşırı geldi.Sizlerden ricam aşağı yukarı bu fiyat doğrultusun da değişen özellikle oyun konusunda çok iyi olan model tavsiyelerinizi paylaşmanız olacak.Bu arada siteyi çoktandır takip ediyordum , şimdiden herkese merhaba ve teşekkürler :)

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6224&urn=444951&lang=tr-TR

StopTake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun arkadaşlar ;) Araştırmaya ilk bunlardan başlayacağım :)

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sizler bu parayı nerden buluyonuz ya 4000 lira yı ben bir çırpıda bir laptopa asla vermem senin yerinde olsam apple macbook air ya da macbook pro alırım o paraya en azından havam olur.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
[MENTION=66980]enternasyonal[/MENTION] O paraya en azından havam olur ? İşinizi görmeyecek bir şeye 4000 tl vermeye hazırım diyorsanız hay hay...

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@enternasyonal O paraya en azından havam olur ? İşinizi görmeyecek bir şeye 4000 tl vermeye hazırım diyorsanız hay hay...

Macbook bir felsefedir bir farklılıktır değişik bir histir alüminyum kasası olsun rengi duruşu herşeyi bambaşka iş görmezliğe gelirsek eğer oyun da oynanabiliyor mac te tabi iş görmesinden kastınız oyun oynamaksa

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Bu da tam istediğiniz gibi :)

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6226&urn=458441&lang=tr-TR

u0l32.png

u0l4g.png

u0kxj.png

u0l7l.png

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
kalınlık sorun değilse eyvallah ama eşşek ölüsü gibi ince olarak şuna bakın
http://www.pcdepo.com/msi-gs70-stealth-notebook-urun10231.html

Donanım, batarya aynı değiL ki, Donanım aynı oLunca kaLınLık da ağırLık da aynı oLur.. Karşılaştırma da GTX765M Ekran kartı yok bataryalar da farkLı..

http://www.sanalmarketim.com/asus-r...780m-4gb-bluray-173-3d-full-hd-win-8/p_51206/

http://www.sanalmarketim.com/msi-gt...hd-bluray-win-8-gaming-pack-hediyeli/p_51145/

http://www.vatanbilgisayar.com/Note...lir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68566

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Sizler bu parayı nerden buluyonuz ya 4000 lira yı ben bir çırpıda bir laptopa asla vermem senin yerinde olsam apple macbook air ya da macbook pro alırım o paraya en azından havam olur.

Demek para sırf hava için verilebilir ama ileriye dönük iş görece aletlere o kadar para verilmez.
Mantık süper.

vurucu2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben monster kullanıcıyım 2 yıl önce aldım ve en üst seviyelerdeki parçaları takmıştım ve şu andaki oyunları bile hala yüksek seviyede görüntü kalitesiyle oynuyorum ve daha bi 3-4 yıl daha rahat idare eder almamım sebebi 1 kere almak ve bidaha leptopa para vermemekti ve bunu sağlıcak gibi. bi dez avantajı var ağırlığı, taşımıcaksan çok iyi ama gezerek oynuyosan çok iyi olmuyor.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Demek para sırf hava için verilebilir ama ileriye dönük iş görece aletlere o kadar para verilmez.
Mantık süper.

sana şöyle açıklayayım 2013 model megane da işimizi görür,2013 bmw ya da audi ya da mercedes biri 60 70 bin lira iken diğerleri 100 binlerce lira peki bir adam neden işiniz megane de görecekse audi ya da bmw ya da mercedes alır.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sana şöyle açıklayayım 2013 model megane da işimizi görür,2013 bmw ya da audi ya da mercedes biri 60 70 bin lira iken diğerleri 100 binlerce lira peki bir adam neden işiniz megane de görecekse audi ya da bmw ya da mercedes alır.
Kusura bakmayın da mac os windowsdan üstün hangi işleri yapıyormuş da ona para vermek daha iyi oluyormuş?
Mac kullandım gayet de hoşuma gitti ama windowsun yapabildiği herşeyi yapıyorsa, üstüne de ilave birşeyler katıyorsa daha fazla para vermek ancak o şekilde mantıklı olur.
Donanımı düşük olacak, istenilen herşey yapılamayacak ve buna bir sürü para dökülecek. Niye? Hava için, oldu...

Raziel87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler o fiyatta soğutucu ve dayanımı iyi olan laptop hangisi?
Monster'lar iyiye benziyor ama dayanıklılığı nasıl?dell'in iyi olduğunu duymuştum bilgisi olan varsa söyelsin bi zahmet ;)

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kusura bakmayın da mac os windowsdan üstün hangi işleri yapıyormuş da ona para vermek daha iyi oluyormuş?
Mac kullandım gayet de hoşuma gitti ama windowsun yapabildiği herşeyi yapıyorsa, üstüne de ilave birşeyler katıyorsa daha fazla para vermek ancak o şekilde mantıklı olur.
Donanımı düşük olacak, istenilen herşey yapılamayacak ve buna bir sürü para dökülecek. Niye? Hava için, oldu...

tercih meselesi arkadaş ne alıyorsan al ben gider mac alırdım . Zaten mac kullanıyorum bu arada

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Arkadaş başlığı koyverdi gitti, gerek yok tavsiyeye bence.

StopTake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen biraz fazla internetten mahrum kaldım kusura bakmayın.Şimdi inceliyorum dediklerinizi bu arada bende Macbook Pro 17inç var.Ama oyun anlamında bir gram memnun kalmadım.Dediğim gibi ilk amaç oyun :D Bu arada önerilen hatta fotoğrafları koyulan monsterlara baktım da işletim sistemi linux yazıyor.o bana biraz saçma geldi. :/

Yasin Muştu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kardeş linux kullanıyor vindowslu bi bilgisayar al almışken haricen windows satın almaya kalksan 400 tl bir windows 8

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ilk iki bilgisayar güzelmiş alınabilir

kardeş msı al veya asus başka marka alma

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kardeş linux kullanıyor vindowslu bi bilgisayar al almışken haricen windows satın almaya kalksan 400 tl bir windows 8

ilk iki bilgisayar güzelmiş alınabilir

kardeş msı al veya asus başka marka alma

Ben almıyorum, konuyu açan arkadaş başka birisi de Windows u satın alan kimse yok çevremde :) Bi format atıyoruz linuxa güncellemeleri de kapatınca saat gibi =) Gerek yok windows a da linux a da. Freedos gelse de olur bence :D