- Reaksiyon puanı
- 660
Beklentiler:Kameranın iyi olması
4000tl bandında ki telefonlardan iyi kameralı olanları kastettim iphone 13 kamerası beklemiyorum zatenBence o beklentiden vazgeçin.
2.el düşünürmüsünüz?4000tl bandında ki telefonlardan iyi kameralı olanları kastettim iphone 13 kamerası beklemiyorum zaten
Hayır2.el düşünürmüsünüz?
Teşekkür ederim![]()
POCO Xiaomi C40 4/64 Gb Siyah Cep Telefonu - Fiyatı, Yorumları
POCO Xiaomi C40 4/64 Gb Siyah Cep Telefonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Samsung Galaxy A04e 128 GB Mavi Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy A04e 128 GB Mavi Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Oppo A16 64 GB Mavi Cep Telefonu (Oppo Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Oppo A16 64 GB Mavi Cep Telefonu (Oppo Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
2.el amiral gemilerine bak hocam 4 bine sıfır adam akıllı telefon yok kesenin ağzını açman gerekiyor ben yerinde olsam 12 bine S20 FE alırdım SD865 versiyonu amaBeklentiler:Kameranın iyi olması
2.el artık daha mantıklı geliyor bana özellikle İPhone için2.el düşünürmüsünüz?
Para olsa eyvallah hocam alınır da para yok.2.el amiral gemilerine bak hocam 4 bine sıfır adam akıllı telefon yok kesenin ağzını açman gerekiyor ben yerinde olsam 12 bine S20 FE alırdım SD865 versiyonu ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.el artık daha mantıklı geliyor bana özellikle İPhone için
2.el telefon alırken araştırmanı iyi yapacaksın Kerem Enginar'ın 2.el telefon rehberi videosunu izlemeni öneririm. 4000'e telefon yok cünkü alım gücü düştü dolar 18 kredi cekmeden telefon almak imkansız bugün telefonlar 30-40 bin lira yav konuştuğumuz rakamlara bakar mısın ?P
Para olsa eyvallah hocam alınır da para yok.
2.el telefon biraz risk olduğu için hiç bulaşmak istemiyorum.
Bu fiyat bandında adam akıllı bir şey yokmuş gerçektende araştırınca anladım.
Doğru. Dediğiniz kişiye bakacağım teşekkürler2.el telefon alırken araştırmanı iyi yapacaksın Kerem Enginar'ın 2.el telefon rehberi videosunu izlemeni öneririm. 4000'e telefon yok cünkü alım gücü düştü dolar 18 kredi cekmeden telefon almak imkansız bugün telefonlar 30-40 bin lira yav konuştuğumuz rakamlara bakar mısın ?
Düzgünü alınırsa problem olmaz. Tabii kimin ne olduğu bilinmiyor maalesef.2.el telefon biraz risk olduğu için hiç bulaşmak istemiyorum.
Takisitide pek önermem. Ürün fiyatının 2katı ödüyorsun bazen.2.el ürün alacağına sıfır alıp taksitle alman dahada mantıklı kafan ağrımaz
Çoğu sitelerde kurumsal bilindik olanlarda 6 takside kadar vade farksız işlem yapabilir. ben 2 monitörü o şekilde aldım vade farksız 6 taksitTakisitide pek önermem. Ürün fiyatının 2katı ödüyorsun bazen.