400 liralık kart bakıyorum 500 de olabilir vatandan haftasonu indirimdeyken alırım.cevaplarınız için teşekkürler şimdiden
Anakartınızı, Ya da şu an kullandığınız ekran kartını, işlemcinizi ve güç kaynağınızın kaç watt olduğunu yazın ona göre tavsiye de bulunalım.
gtx750 aldım diyelim eski bir anakarta girmez mi psw değiştirip?
Anakartınızı, Ya da şu an kullandığınız ekran kartını, işlemcinizi ve güç kaynağınızın kaç watt olduğunu yazın ona göre tavsiye de bulunalım.
Öncelikle geç döndüğüm için özür dilerim.Bazı nedenler başıma dert oldu kaç gündür giremedim.Her neyse kasadaki parçalar
anakart:gigabyte 945gcm-s2l
psw:230 watt
cpu:intel (r) pentium (r) dual cpu 1.80 ghz
Özür dilemenize gerek yok, Sorun her neyse umarım hallolmuştur.
Boşuna ekran kartı tavsiyesi isterken anakartınızı işlemcinizi ve güç kaynağınızı yazın demiyorum, Arkadaşın yukarı da önerdiği ekran kartını o sistemde kullanamazsınız, Bırakın o ekran kartını kullanmayı siz pentium işlemci ile ve o güç kaynağı ile o ekran kartını en fazla 2 gün kullanırdınız, 2 gün sonra bilgisayar yanar giderdi. O işlemciye şu an kullandığınız ekran kartından farklı bir ekran kartı tavsiyesi yapılmaz, alacağınız her ekran kartı işlemcinizle darboğaz yapacaktır ve işlemci yüzünden ekran kartından verim alamayacaksınız..
Özür dilemenize gerek yok, Sorun her neyse umarım hallolmuştur.
Boşuna ekran kartı tavsiyesi isterken anakartınızı işlemcinizi ve güç kaynağınızı yazın demiyorum, Arkadaşın yukarı da önerdiği ekran kartını o sistemde kullanamazsınız, Bırakın o ekran kartını kullanmayı siz pentium işlemci ile ve o güç kaynağı ile o ekran kartını en fazla 2 gün kullanırdınız, 2 gün sonra bilgisayar yanar giderdi. O işlemciye şu an kullandığınız ekran kartından farklı bir ekran kartı tavsiyesi yapılmaz, alacağınız her ekran kartı işlemcinizle darboğaz yapacaktır ve işlemci yüzünden ekran kartından verim alamayacaksınız..
APU sistem düşünüyorum ucuzluk açısında a100 6800k sizce nasıl olur
Eğer kullanım amacınız oyunsa FX 6300 tercih edin hem 6800K'den daha ucuz hem de daha performanslı, Bütçeniz kısıtlıysa 6800K alın, içersinde ki gpu ile oyunları düşük ayalarda oynarsınız.
youtube da baktım da düşük değil baya baya gta 4 gibi oyunu 1920x1080 ultrada oynuyo 30 fps?
Overlock ile FPS değerlerini daha da arttırabilirsiniz, Oyuna göre değişir, Günümüz oyunlarında full hd çözünürlük de Low-medium ayarlarda ortalama 20 FPS overlock ile de 30 FPS de oynarsınız.
http://www.youtube.com/watch?v=UbiKNKKVoaI bu videoda black flag oynuyor mesela alsam ben oynayamam mı
Oynarsınız, Low ayarlar da oynarsınız
zahmet olucak bu saatte ama 1200 1300 liralık pc oyun ağırlıklı nasıl olur.olmazda işte apu ya umut sarmıştım :/ yapabilir misiniz bu paraya kasayı optik sürücü ve ssd hariç
Monitör dahil mi?
hayır değil ama şu cpu a10 7850k gerçekten çok iyi diyorlar sizin yorumunuz nedir
optik sürücüye gerek yok.hdd dahil teşekkürler..O işlemciye 550 Lira vererek günümüz oyunlarını en fazla bu FPS de oynarsınız, Bunun için de çok iyi bir overlock yapmanız gerek. Onun yerine FX8350 almak daha mantıklı. Hem daha ucuz hem de daha performanslı, Ayrıca ileri de yeni bir ekran kartı alırsanız FX8350 ile çok daha fazla performans alırsınız. A10 7850K ile ancak 1280x1024 ve daha düşük çözünürlükler de iyi bir deneyimi yaşarsınız. Optik sürücünüz, Hardiskiniz var mı? varsa onları eklemeyelim
![]()
![]()
![]()
optik sürücüye gerek yok.hdd dahil teşekkürler..
Kur fiyatları çok yüksek, Dün gece vatan bilgisayar da %30 indirim olurken 1 dolar 2,24 TL'den hesaplanmıştı, Şimdi artışı görünce kur fiyatlarına baktım 1 doları 2,26 TL yükseltmişler, Yani her bir ürünün üzerine 15-20 TL eklenmiştir. Bütçeyi biraz daha arttırıp alın, Günümüz ve çıkacak oyunları high ayarlarda rahatlıkla oynatacak bir sistem.
[TABLE="width: 775"]
[TR]
[TD][/TD]![]()
[TD][/TD]![]()
[TD][/TD]![]()
[TD][/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: bottomAlign leftAlign5px, width: 99%"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"] [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD] [TABLE="class: bottomAlign verticalAlign, width: 1"]
[TR="class: rowBackground4, bgcolor: #A1A1A1"]
[TD] [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD] Ürün[/TD]
[TD="align: left"] Fiyat[/TD]
[TD="align: center"] Adet[/TD]
[TD="align: right"] KDV Dahil Tutar[/TD]
[TD="align: right"] *Avantajlı Tutar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR="class: rowBackground1"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] AMD
FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci [/TD]
[TD="align: left"] 168,00 USD[/TD]
[TD="align: right"] 448,02 TL[/TD]
[TD="align: right"] *313,62 TL[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR="class: rowBackground2"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] MSI
970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart [/TD]
[TD="align: left"] 112,00 USD[/TD]
[TD="align: right"] 298,68 TL[/TD]
[TD="align: right"] *209,08 TL[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] TOSHIBA
3.5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk [/TD]
[TD="align: left"] 74,00 USD[/TD]
[TD="align: right"] 197,34 TL[/TD]
[TD="align: right"] *138,14 TL[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] GSKILL
4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram [/TD]
[TD="align: left"] 69,00 USD[/TD]
[TD="align: right"] 184,01 TL[/TD]
[TD="align: right"] *128,81 TL[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] COOLER MASTER
CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA [/TD]
[TD="align: left"] 96,00 USD[/TD]
[TD="align: right"] 256,01 TL[/TD]
[TD="align: right"] *179,21 TL[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] ASUS
GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı [/TD]
[TD="align: left"] 225,00 USD[/TD]
[TD="align: right"] 600,03 TL[/TD]
[TD="align: right"] *420,02 TL[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Toplam (KDV Dahil):1.388,87 TL