High Noon
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 80
Arkadaşlar 400-500 lira civarında mekanik klavye arıyorum. Blue switch olursa çok çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum 
Nette motospeed kalitesiz diye duydum, ancak blue switch olduğu için aşırı sıcak bakıyorum.Blue Switchin en iyisi ck104 derler hocam.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Şahsen motospeedin çok kalitesiz olduğunu sanmıyorum fakat içinze sinmediyseNette motospeed kalitesiz diye duydum, ancak blue switch olduğu için aşırı sıcak bakıyorum.
sizin önerdiğiniz klavyeyi sipariş verdim. Ancak ben kodlama yaptığım için klavye sesi beni rahatlatıyor ve takıntım var cidden. Çıkardığı ses beni tatmin eder mi sizce, bir blue switch kadar olmasa da çıkardığı ses ne kadardır ?James Donkey, GamePower almaktansa Rampage almak daha iyidir. En azından ürünün arkasında duran teknik servis var.
Link yollayabilir misiniz?Aynı klavyenin blue sviç olanı da var. Black sviç öyle mavi gibi ses çıkarmaz.
Baya bir gezindim ama stoklarda kalmamış sanırım. Alternatif olarak Hydra R6 önerebilirim. Onda Outemu Mavi sviçler var. Kendim kullanmış biri olarak memnun kalmıştım. Yalnız dikkat edin kırmızı sviç versiyonu da var:Link yollayabilir misiniz?
Cooler Master MasterKeys Lite CK350 Blue Switch modeli çok hoşuma, gitti onu aldım. Ama hala iptal edebiliyorum, bence çok güzel bir klavye.Baya bir gezindim ama stoklarda kalmamış sanırım. Alternatif olarak Hydra R6 önerebilirim. Onda Outemu Mavi sviçler var. Kendim kullanmış biri olarak memnun kalmıştım. Yalnız dikkat edin kırmızı sviç versiyonu da var:
Rampage Hydra R6 Full Color RGB LED Gaming Pro Blue Switch Fiyatı
Rampage Hydra R6 Full Color RGB LED Gaming Pro Blue Switch en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bilek desteği olmadığı için atmamıştım onu, ama rahat edecekseniz o da çok iyidir.Cooler Master MasterKeys Lite CK350 Blue Switch modeli çok hoşuma, gitti onu aldım. Ama hala iptal edebiliyorum, bence çok güzel bir klavye.
Teşekkür ederimBilek desteği olmadığı için atmamıştım onu, ama rahat edecekseniz o da çok iyidir.