- Reaksiyon puanı
- 600
Deals: Get 40% off your perpetual ActivePresenter STANDARD - PRO - PRO EDU license for screen recording, video editing, and interactive eLearning! Atomisystems - ActivePresenter Black Friday Deals 2024 - 40% Off on All Editions! Redeem 40% Atomisystems Promo Coupons.
ActivePresenter, Atomis Systems tarafından geliştirilen ve eğitim, ekran kaydı ve video düzenleme için kullanılan güçlü bir yazılımdır. Programın son sürümü olan ActivePresenter 9.1.5, 12 Haziran 2024 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Bu yazılım, eğitimciler, öğretmenler ve eğitim kurumları için ideal bir araçtır.
Kullanıcıların bilgisayar ekranlarını tam ekran veya özel bir bölüm olarak kaydetmelerine ve bu kayıtları düzenleyerek etkileşimli eğitim materyalleri oluşturmalarına olanak tanır. Programın ücretsiz sürümü, kullanıcıların video eğitimlerini, screencast videolarını ve diğer formatlara dönüştürmelerini sağlar. Ancak, lisans anahtarıyla aktif hale getirildiğinde, videoların üzerindeki watermark kaldırılır ve daha fazla özellik kullanılabilir.
Atomisystems - ActivePresenter, HTML5 formatına aktarım yapabilen etkileşimli eğitim materyalleri oluşturmanın yanı sıra, MP4, AVI, MKV, WebM, MWV, PDF, HTML ve Office dosyalarına aktarım yapabilme özelliğine sahiptir. Programın temel video düzenleme özellikleri arasında kesme, kırpma, katılmak, ses seviyesini değiştirmek ve ek açıklamalar yapmak yer alır.
Ayrıca, sistem sesi ve mikrofon girişinden ses kaydı yapma özelliği de bulunmaktadır. Bu özellikler sayesinde, kullanıcılar eğitim videoları, oyun videoları, konferans materyalleri ve daha fazlasını kolayca kaydedebilirler.
Bu program, eğitimciler ve öğretmenler için oldukça kullanışlı bir araçtır. Programın Standard sürümü 199 ABD Doları, Pro sürümü ise 399 ABD Doları maliyetindedir. HTML5'e aktarım yapmak isteyenler, Pro sürümünü tercih edebilirler.
Source ➜ Kaynak ➜ Buy Now ➜ 40% OFF - ActivePresenter 9 Pro Discount Coupon
İndirim - 40% OFF - Saola Animate Discount Coupon - HTML5 animasyonları ve etkileşimli web içeriği oluşturun!
Son düzenleme: