Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar c segmenti araç almayı düşünüyorum aklımdan geçen dizel ford focus veya peugeot 308 hdi otomatik bu araçları kullanıp + ve - lerini söylecek bir babayiğit aranıyor
Merhaba, dizel ford Focus güzel bir araba. Iç mekan gayet güzel ve geniş. Yerinizde olsam peugeot hayatta almam. Memnun kalmazsiniz bence. Sizin söylediğiniz iki araba da dizel olduğuna göre Size vw golf yada Jetta öneririm. 250nm tork ve düşük yakıt tüketimiyle cezbediyor. Bir de dsg sanziman alırsanız tadından yenmez. Ama manuel alırsanız daha az km ve temiz araç bulma şansınız artar.
cevap veren herkese teşekkürler, bazı arkadaşlar a4 demiş ama ben c segmenti olarak sınırlandırmıştım ama gönül ister ki porsche cayenne almak a4 d segmentinde bir araba ve dolasıyla 40 bin civarında 2002 model 1.9 tdi araçlar bulmak mümkün ve onlarda maalesef çok yıpranmış oluyor. golf 6 güzel araba ama ikinci eli sıfırından pahalı ve dsg gibi bir belası var ford güzel araba ama 308 de kalır yanı yok 14 yıldır pejoya bindim bir çok modeli elimden geçti donanımı en yüksek araç diyebilirim birde bu segmente otomatik vites sorunu olmayan araç da diyebiliriz. sadece ford focus biraz daha büyük iyi yol tutuyor kafamı biraz o karıştırıyor.
peugeot 308 yanlış bilmiyorasam yılın arabası seçildi ancak teknoloji açısından ford focuslar ileri düzey araçlar ama peugeot 308 de tasarım olarak hoş görünüyor