4 Günlük Note9'da AMOLED Yanığı

Xriyantos

Asistan
Reaksiyon puanı
108
İyi akşamlar herkese,

Henüz i6S+'dan yeni geçtiğim 4 günlük Note9'da bu akşam AlwaysOn Display yanığı olduğunu fark ettim. Ekranın ortasında 21: diye kalmış. Daha bu kadar yeni bir telefon için gerçekten üzücü. Samsung beni hayal kırıklığına uğrattı. Sizce ne yapmalı? Henüz telefon yeni geldi ve telefona hergün yoğun şekilde ihtiyaç duyan biriyim. Servise verirsem birçok işim aksayacak. Ki servis bu hatayı kabul eder mi? Bazı kullanan arkadaşlarım yazılım hatası diye değiştirirler dedi, bu süreç ne kadar bir sürede tamamlanıyor bilgisi olan var mı?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
İnternetten aldıysan yolla geri para iadesi iste. Ya da kusurlu mal diye aldığın yerden de isteyebilirsin 4 gün olmuş sonuçta. Fakat şunu söyleyeyim amoled yanığı kesinlikle garanti dahilinde korkmana gerek yok. Benimki 1 hafta sürdü para vermeden yaptılar.

Xriyantos

Asistan
Reaksiyon puanı
108
İnternetten aldıysan yolla geri para iadesi iste. Ya da kusurlu mal diye aldığın yerden de isteyebilirsin 4 gün olmuş sonuçta. Fakat şunu söyleyeyim amoled yanığı kesinlikle garanti dahilinde korkmana gerek yok. Benimki 1 hafta sürdü para vermeden yaptılar.
Ya ben almadan önce hep burası da dahil şey başlıkları gördüm mesela Instagram'dayken yanıyorsa 3. parti uygulama diye kabul etmiyorlarmış ama benimki kendi özelliği yüzünden yandı, senin cihazı tamir mi edip yolladılar yoksa yenisini mi? Çok canımı sıktı bu durum daha yepyeni servis işiyle uğraşmak gerçekten istemezdim.

Xriyantos

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Ya ben almadan önce hep burası da dahil şey başlıkları gördüm mesela Instagram'dayken yanıyorsa 3. parti uygulama diye kabul etmiyorlarmış ama benimki kendi özelliği yüzünden yandı, senin cihazı tamir mi edip yolladılar yoksa yenisini mi? Çok canımı sıktı bu durum daha yepyeni servis işiyle uğraşmak gerçekten istemezdim.
Bu arada AMOLED yanığıyla daha önce karşılaştığım için bilmiyorum, ekran ilk açıldığında belli oluyor ama bir süre sonra kayboluyor o saat izi, yanık böyle mi oluyor yoksa kalıcı mı oluyor?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Malesef Amoled ekranın nimetlerinin yanında bu tarz sorunları da yok değil. 21: dediğin saat ise telefonun kendi özelliğinden kaynaklı garanti kapsamındadır. Ekran değiştirip veriyorlar. Dediğim gibi kusurlu mal diyip iade etmeyi deneyebilirsin böyle bir hakkın var (nereden aldın bilmiyorum ama olması lazım). Yanık kalıcıdır bazen göze görünmeyebilir daha çok krem-beyaz ekranda orta parlaklıkta belli oluyor.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Kurtul o cihazdan iade et