İnsanlar her zaman olduğu gibi son dakika hazırlık yapmaya kalkıp izdiham yaratmasalar bari.Cumhurbaşkanı Erdoğan, sokağa çıkma yasağı ile ilgili konuştu.
Sokağa çıkma yasağı 22 Nisan 2020 Çarşamba saat 24:00'de başlayacak. 26 Nisan 2020 Pazar günü saat 24:00'a kadar sürecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sokağa çıkma yasağı ile ilgili konuştu.
Sokağa çıkma yasağı 22 Nisan 2020 Çarşamba saat 24:00'de başlayacak. 26 Nisan 2020 Pazar günü saat 24:00'a kadar sürecek.
Ülke geneli olmalı sizin dediğiniz gibi kayıpların ve vaka sayısının artmaması için ancak neden 30+1 il hala anladım neden 81 il için geçerli değil sorgulamadan edemiyor insan.Yine sadece 30+1 ilde elbette. Bunu atlamamak lazım. Diğer iller virüsü arttırma çabasında. Karaman'da ilk günden bu yana ufak ufak artış devam ediyor. Patlama olmadan diğer illeri ya dikkate almayacaklar yada ticari geliri yüksek olmadığı için oradaki kayıplar pek ilgilerini çekmiyor.
Evet, öyle olacaktır.1 Mayıstan 4 mayısa kadarda olur sokağa çıkma yasağı.
Bende anlamadım.Sanki oyun oynuyoruz ortada ciddi durum yok.Her ilde olmalı sokağa çıkma yasağı.Ülke geneli olmalı sizin dediğiniz gibi kayıpların ve vaka sayısının artmaması için ancak neden 30+1 il hala anladım neden 81 il için geçerli değil sorgulamadan edemiyor insan.
Buna katılıyorum kesinlikle... 30+1 dışında kalan il ve ilçe merkezlerinin de aynı hükme tabi olması gerektiği inancını taşıyorum ben de. Tamam, köyler bundan muaf tutulabilir belki ama sonuçta o merkezlerde de insanlar yaşıyor, oralarda da virüs dolaşıyor ve oralarda da ölüyor insanlar.Yine sadece 30+1 ilde elbette. Bunu atlamamak lazım. Diğer iller virüsü arttırma çabasında. Karaman'da ilk günden bu yana ufak ufak artış devam ediyor. Patlama olmadan diğer illeri ya dikkate almayacaklar yada ticari geliri yüksek olmadığı için oradaki kayıplar pek ilgilerini çekmiyor.
Şaka yaptığınızı düşünüyorum. Aksi halde sanırım başka dünyada yaşıyorsunuz.Maksat 23 nisanı sabote etmek.
Valla KK amca şu yazdığını görseydi kocaman bir aferin çekerdi sana Konfik!Maksat 23 nisanı sabote etmek.
Maksat 23 nisanı sabote etmek.
Bence sen şaka yapıyorsun Konfik. Çünkü bunun başka izahı yok. İnsanlar "Virüs bana da bulaşır mı" diye korkularından yusuf yusuf atarken... O bayramın sahibi çocuklarımız evlerinden dışarı çıkamazken...O düşünce hakim insanlarda !
O düşünce hakim insanlarda !