4 cihaz arasında kaldım OnePlus 8 kullanan arkadaşlar

Harun Buğra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar 2 haftada 3 adet telefon değiştirdim artık dur demek istiyorum bazılarını iade ettim bazılarını sattım baya zarar ettim lütfen yardım edin 8 bin tl ye kadar zorlarım borçlanarak alacağım bu cihazı tr de oneplus 8 inceleyen pek görmedim ben huawei ve lg kullanıcısıyım artık kalıcı bir cihaz edinmek istiyorum ve arasında kaldıüım cihazlar şu şekilde arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
ss.PNG

Ekli dosyalar

• ss.PNG
    ss.PNG
    179.4 KB · Görüntüleme: 121

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Arkadaşlar 2 haftada 3 adet telefon değiştirdim artık dur demek istiyorum bazılarını iade ettim bazılarını sattım baya zarar ettim lütfen yardım edin 8 bin tl ye kadar zorlarım borçlanarak alacağım bu cihazı tr de oneplus 8 inceleyen pek görmedim ben huawei ve lg kullanıcısıyım artık kalıcı bir cihaz edinmek istiyorum ve arasında kaldıüım cihazlar şu şekilde arkadaşlar yardımcı olurmusunuz Ekli dosyayı görüntüle 145980
Oneplus 8 yada iPhone xr

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar 2 haftada 3 adet telefon değiştirdim artık dur demek istiyorum bazılarını iade ettim bazılarını sattım baya zarar ettim lütfen yardım edin 8 bin tl ye kadar zorlarım borçlanarak alacağım bu cihazı tr de oneplus 8 inceleyen pek görmedim ben huawei ve lg kullanıcısıyım artık kalıcı bir cihaz edinmek istiyorum ve arasında kaldıüım cihazlar şu şekilde arkadaşlar yardımcı olurmusunuz Ekli dosyayı görüntüle 145980
One plus 8 yada Xr al geç.

Harun Buğra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
abiler kardeşler hata yapmak istemiyorum Vallahi sizin fikirleriniz benimkinden daha önemli sizin ağzınız bakıyorum . Arçelik Önceki aldıgım P40 iadesini gerçekleştirdi para hesapda sipariş verecek durumdayım artık gelecek olan cihazı kullanmak istiyorm... İos tarafı güzel kaliteli fakat android kullanıcısıyım iosa lafım yok ama benim işimi android görüyor yüksel fill ömrü wp netflix youtube bu tarz gidiyor gündelik yaşantım. Doçent kardeşim Hakan bey de altı üstü bir telefon iyorsun2 haftda 3 cihaz iade ettim perişanladım artık ve tek atımlık kurşunum var borçlanıp alacam kullanacam evhamlı ve titiz birisiyim güzel cihaz kullanırım Allah'ın izniyle 8 bini geçmeden başka öneriniz varmı OnePlus 8 kullanan birileriyle konuşup deneyimlerini öğrenmek isterdim

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Kağıt üzerinde Apple cihazlar zayıf gözükür. Bana OnePlus 8 daha mantıklı geldi, belki XR da olabilir.

Harun Buğra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Kağıt üzerinde Apple cihazlar zayıf gözükür. Bana OnePlus 8 daha mantıklı geldi, belki XR da olabilir.
Ya Hakkı bey olur furkan kardeşim olur bu cihazı incelemediler Oneplus 8 Pro tamam okeyde bütçem yok bu cihazı diğer inceleyen kanallaarada ne derece güvenebilirim şu cihazı elinde bulunduran UKT sonuclarına erişebilsem direk sipariş edeceğim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Ya Hakkı bey olur furkan kardeşim olur bu cihazı incelemediler Oneplus 8 Pro tamam okeyde bütçem yok bu cihazı diğer inceleyen kanallaarada ne derece güvenebilirim şu cihazı elinde bulunduran UKT sonuclarına erişebilsem direk sipariş edeceğim
Oneplus 8 e güvenmiyorum diyorsan Xr al geç.Oneplus 8 güzel cihaz ama aldığında kesin mutlu olursun diyemiyorum.İkinci el Oppo **** X2 8000-8500 bandında satılıyor.Bi bak derim.

Harun Buğra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
OnePlus 8 tavsiye ederim. Bence aralarında en mantıklısı OnePlus.
ya UKT testi göremdim youtubeda diğer araştırmacı youtuberlardada bazı buglar oldugu söylendi cihazda açıkcası korktum ne yalan söyleyim ben 7200 tl verip pişman olmak istemyorum cihazı kullanan deneyimleyen birilerim olsaydı SDN youtubeda keşke gözle görülür hiçbirşey yok

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
ya UKT testi göremdim youtubeda diğer araştırmacı youtuberlardada bazı buglar oldugu söylendi cihazda açıkcası korktum ne yalan söyleyim ben 7200 tl verip pişman olmak istemyorum cihazı kullanan deneyimleyen birilerim olsaydı SDN youtubeda keşke gözle görülür hiçbirşey yok
Bulabildiğim şöyle bir uzun kullanım testi var ancak İngilizce: