4 başı mâmur mp3 programı...Herşey dahil...

golevez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar sizinle işte müzik programı böyle olurmuş dedirtecek bir program paylaşmak istiyorum. Mutlaka bilenler kullananlar olmuştur. MediaMonkey. Adından da anlaşılacağı gibi medya maymunu.Peki marifetleri neler bu maymunun bir bakalım.
1- Müzik dosyalarınızı toplu halde düzenleme.( toplu isimlendirme,tag düzenleme,hani indirdiğiniz mp3'lerde winamp'ta şarkının adı çıkmaz da sitenin adı çıkar onları düzeltebiliyorsuz. )
2- Çalma listeleri hazırlama ( ama winamp'taki ya da Medya player'deki gibi değil. şarkının üstüne sağ tıklayıp ekleyeceğin listenin adı çıkıyor, yani istediğin şarkıyı istediğin listeye anında ekleme )
3- Şarkılarınız ile ilgili her türlü istatistik ( En son dinlediğiniz şarkılar,seçtiğiniz şarkılar kaç dakika,boyutu,kaç gigabayt mp3'ünüz var?,Bütün bilgisayarınızı tarayıp tüm mp3'lerinizi buluyor.Google yaklaşımı yani ;D )
4- Harika bir converter,çevirici ( 5 popüler uzantı arasında convert imkanı,mevcut ses seviyesini düzenleme )
5- Raiting,reyting verme ( Her şarkıya anında 10 ayrı kategoride reyting verbileğiniz ve reytinge göre sıralayabileceğiniz bir sistem )
6- Seçtiğiniz müzikleri cd'ye yazdırma
7- Mükemmel şarkı arama indexlemesi
8- Mp3 player
Ben bu programı bulduğumdan beri winamp kullanmıyorum.
Buradan indirebilirsiniz programı.
http://www.mediamonkey.com/MediaMonkey_Setup.exe

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunların hepsini Foobar2000 zaten yapabiliyorum.Foobar2000 bu programdan daha fazla özellik sunuyor. En güzel özelliği ise arayüzünün tamamen kendi isteğinize göre özelleştirilebilir olması. www.foobar2000.org

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bana bundan ziyade 5.1'i sağlam kullanabilecek dahili 3d surround sistemi olan bir player lazım..

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
benimkide 4+1,öyle bi surround lu bi player varsa bende indiririm

golevez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program bedava değil arkadaşlar ama mevcut özellikleri zaten bizim işimizi oldukça iyi bir şekilde görüyor.