4 Adet Arena-TR Davetiyesi

cihat52.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaslar elimde 4 adet arena-tr favetiyesi mevcuttur. Bunları ihtiyacı olan kişilere verecegim. Yalnız sartım su: herhangi bir torrent sitesinin (yerli yabancı fark etmez) kendinize ait profil resmini istiyorum (upload,download,ratio görünecek)...eger oran istenilen sevideyse davetiyeyi o kişiye verecegim. Hadiyin bakalım...

haytatayfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes resmi yollayamıyorum ya.s

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Merhabalar arkadaslar elimde 4 adet arena-tr favetiyesi mevcuttur. Bunları ihtiyacı olan kişilere verecegim. Yalnız sartım su: herhangi bir torrent sitesinin (yerli yabancı fark etmez) kendinize ait profil resmini istiyorum (upload,download,ratio görünecek)...eger oran istenilen sevideyse davetiyeyi o kişiye verecegim. Hadiyin bakalım...

Amaç ne anlamadım

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
amacı elindeki fazla davetiyeleri ihtiyacı olan kişilere vermek daha ne olsun

(yerli yabancı fark etmez) kendinize ait profil resmini istiyorum (upload,download,ratio görünecek)...eger oran istenilen sevideyse davetiyeyi o kişiye verecegim. Hadiyin bakalım... kastetmiştim

tesir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aklına gelen tüm torrentlerde üyeliklerim var fakat 4 senedir ugraşıyorum arena üyeligi için olmadı yinede ümidim yok ama şansımı denicem yine belki gönderirsin:)

kas37@hotmail.com

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
(yerli yabancı fark etmez) kendinize ait profil resmini istiyorum (upload,download,ratio görünecek)...eger oran istenilen sevideyse davetiyeyi o kişiye verecegim. Hadiyin bakalım... kastetmiştim

Arena-tr'de davet ettiğin kişi fake upload yaparsa davetiye sistemin durdurulur kimseyi davet edemezsin o yüzden bir nevi iyi bir kullanıcı arıyor.

cihat52.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Davetiyen Gönderildi Hayırlı Olsun...

aklına gelen tüm torrentlerde üyeliklerim var fakat 4 senedir ugraşıyorum arena üyeligi için olmadı yinede ümidim yok ama şansımı denicem yine belki gönderirsin:)

kas37@hotmail.com

son 2 kaldı. mail adresinizi de verirseniz daha bi güzel olacak...

ssametes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de arena-tr davetiyesine çok ihtiyacım var..Bayadır ugraşıyorum hiçbiyerde bulamadım. Gönderirseniz şimdiden tşkr ederim. sametrp@gmail.com

akvanusya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-tr'de davet ettiğin kişi fake upload yaparsa davetiye sistemin durdurulur kimseyi davet edemezsin o yüzden bir nevi iyi bir kullanıcı arıyor.

Sadece kendi çaba ve bir nevi bağımlılık haline gelen torrent aktifliği ile arena-tr de bulunan 3-4 arkadaşım maalesefki tanımadığı kişilere davetiye yollamaları ve bu kişilerin gerek fake torrent gerekse ratio larını istenilenin altında yapmaları yüzünden banlanmalarından dolayı arkadaşlarımda zarar gördü.Benim arena-tr de şuanki ratio değerim 12.62,yaklaşık 1,5 yıldır kimseye davetiye yollamadım ,10 küsür davetiyem mevcut ama güven duyamadım.Arkadaşımızın ratio panel görüntüleri isteme sebebide sanırım bu yüzden.

cihat52.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

cihat52.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gorkem99 ve tesir nickli arkadaslar davetiyelerinizi kabul etmemişsiniz. Bu gece son ona göre. Tekrar isterseniz vermem bunu bilin. Tesir adlı arkadas umudum yok ama diyorsun neden umudun olmadıgı ortada daha verılen davetını almıyorsun ki...

xyzavp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iletim silinsin lutfen davetiye edindim, gerek kalmadi, baska arkadaslarim da yararlansin.

tesekkurler

gorkem99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

son 2 kaldı. mail adresinizi de verirseniz daha bi güzel olacak...

Teşekkürler...

hodalaz

Asistan
Reaksiyon puanı
8
1 haftalık üyeliğim k.b bir tane ben alabilir miyim

tesir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ALLAH Razı olsun kardeşim seni mahcup etmicem inşallah...

hcdoktor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
file-list profilimin irfan wiev ile resmini kaydettim ama sayfaya ekliyemiyorum mail olarak gönderebilirim.Teşekkürler