Telefonumun modeli iphone 6 oparetörüm turkcell sabahtan beri yapmadığım ayar kalmadı bir çok defa müşteri temsilcisini aradım yinede olmadı LTE seçtiğim halde 3g yazıyor anlayamadım aynı sorunu yaşayan varmı
Bulunduğun yerde 4.5 g yanı LTE baz istasyonu bulunmadığı icin böyle oluyor.Telefonumun modeli iphone 6 oparetörüm turkcell sabahtan beri yapmadığım ayar kalmadı bir çok defa müşteri temsilcisini aradım yinede olmadı LTE seçtiğim halde 3g yazıyor anlayamadım aynı sorunu yaşayan varmı
Ben dede hala gelmedi baz istasyonu yok..Telefonumun modeli iphone 6 oparetörüm turkcell sabahtan beri yapmadığım ayar kalmadı bir çok defa müşteri temsilcisini aradım yinede olmadı LTE seçtiğim halde 3g yazıyor anlayamadım aynı sorunu yaşayan varmı
Ankara merkezdeyim 6s Plus lte var,diğer üç cihazımda her şeyi denedim 3G de kalıyor 5/5c/iPad mini3Telefonumun modeli iphone 6 oparetörüm turkcell sabahtan beri yapmadığım ayar kalmadı bir çok defa müşteri temsilcisini aradım yinede olmadı LTE seçtiğim halde 3g yazıyor anlayamadım aynı sorunu yaşayan varmı
ben aradım herşey aktif sıkıntı yok ama gelmiyor telefona...Arkadaşlar operatörlerden de bu servisi aktif ettirmeniz gerek bunuda hatırlatayım da .
boşuna uğraşma vodafone LTE konusunda ağır kaldı... beklemen gerek...İphone 6 ios 9.3 yüklü...Hattım vodafone...Baz istasyonu evimin hemen arkasında ama hala 3G yazıyo...Bu aşamaları da yaptım değişen birşey olmadı hala 3G...
İlçede dolanırken bi ara 4G yazdı sıkıntı yok benim oturduğum yere de yakında gelir heralde...boşuna uğraşma vodafone LTE konusunda ağır kaldı... beklemen gerek...
Baz istasyonu 4.5 g desteği yokturİphone 6 ios 9.3 yüklü...Hattım vodafone...Baz istasyonu evimin hemen arkasında ama hala 3G yazıyo...Bu aşamaları da yaptım değişen birşey olmadı hala 3G...
Aslında daha ucuz.4.5g çok pahalı daha 3g yi tam sunamıyorlar
Aslında daha ucuz.