4.5g mi hızlı, modem mi ?

4.5g mi, modem mi ?

• 4.5g

• Modem(ttnet, superonline)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Herkese selam,
Malum 4.5g ülkemize geldi, download ve upload hızları da çok iyi modeme kıyasla.Gerçekten bu ttnet, superonline kavgası bıktırdı beni.Oyunlarda yaşadığım laglar olsun, gereksiz yere pingte ani yükselmeler, çok saçma hız limitleri olsun cidden gına geldi.Ayrıca ortalama bir paket kullanıyorum ve hız limiti de olmaması için çok yüksek paketler almamız gerekiyor.Şu an superonlineye bağlı bilgisayarımdan yaptığım hız testinde indirme hızı 15mbps, yükleme hızı 7mbps çıktı.4.5g uyumlu telefonumdan yaptığım testtede indirme hızı 65mbps, yükleme hızı 16mbps çıktı.Sizce artık 4.5g uyumlu bir mobil modem ya da vınn ve türevi bir ürün kullanmak daha mantıklı değil mi.Ayrıca taşınabilir olup kurulum ve kullanım kolaylığı da cabası.Yorumlarınızı merakla bekliyorum...

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
İstediğin kadar yüksek mbps li internet kullan o AKK'nı geçtikten sonra hızın yine düşecek 3mbps'ye. O yüzden fazla kurcalamanın manası yok diye düşünüyorum. He dersen deli gibi zenginim onlara öküz gibi para bayılıp kotayı kaldırırım orasına karışmam. He dersinki ben Youtuber'ım çok çılgın upload'a ihtiyacım var gene daha deminki seçenek geçerli olacak. Ama dışarıda olduğun vakit oturduğun cafede, okulda, otelde wireless varsa yapıştır gitsin öyle efsane fark edeceğini sanmıyorum.

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
3 tarifeninde vınn hizmetinde akk çok düşük.
Vınn gibi kablosuz hizmetlerde ping'e güven olmaz. Bir gün düşük olur bir gün yüksek. Ve ani dalgalanmalarda olur evin konumuna göre.
Ama oyun oynamayıp az video izlesen vınn çok mantıklı.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Vınn Ping gayet iyi. Dalgalanma veya başka bir sıkıntıda olmuyor. Kullanabilirsin.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
4g li operatör lere düzgün tarifeler yaparlarsa tabikide daha iyi. Ama 8 10 gb internetin kimseye yeteceğini düşünmüyorum wifi devam :) ancak adam gibi tarife yaparlarsa gecilebilir.

hakannas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
şimdi biri cam biri 4g olursa fiberin hızına 4g yetişemez. ama biri bakır diğeri 4g olursa tabikide 4g daha hızlı olur. burda şunuda dikkate al kota. eğer 4g kotalı ise ve bir yerden sonra durursa kalırsın yerinde ona göre. burda bakırda camda kotada önde her zaman