Buda benim tt hızım işaretledim yerlerTurkcell bu hız konusunda baya iyi ama türk telekom da artık hızlı internet sunumuna başlamış artık bu iki gsm kaldı hat taşıtmak için

Buda benim tt hızım işaretledim yerlerTurkcell bu hız konusunda baya iyi ama türk telekom da artık hızlı internet sunumuna başlamış artık bu iki gsm kaldı hat taşıtmak için
Baya iyi durumda geçmeye değer vodafon li olarak?Buda benim tt hızım işaretledim yerler![]()
Suan için bu hızlar ankarada geçerliBaya iyi durumda geçmeye değer vodafon li olarak[emoji23]
Bende ankarada yaşıyorum sıkıntı yokSuan için bu hızlar ankarada geçerli
Hızlan dı turk telekomŞuanda Antalya- Kepezdeyim
Operatör- Turkcell
Telefon- iPhone 6s
Ekli dosyayı görüntüle 76690
Yukarıdaki evimde oturduğum yer aşağıdakide dışarıda parkta oturduğum Ekli dosyayı görüntüle 76691
Aşağıdaki de normalde oturduğum İstanbul- Zeytinburnundan evimdeki hızEkli dosyayı görüntüle 76692
Ne kadar çok hızlı olsalarda Türk Telekoma geçicem. Burada gördüğüm kadarıyla Türk Telekom internet hızını baya bi geliştirmiş. Turkcelle bu kadar para bayılmanın artık bir anlamı kalmadı benim için. Türk telekoma geçtikten sonra Türk Telekomla aynı yerde aynı cihazla aldığım sonuçları da paylaşırım
5g gelse de pek bi fark Olmaz yine yavaş olur en erken bana göre 2021 den önce geçemeyizpeki türkiyeye 5g ne zaman gelir. türkcell her gün bar bar bağırıyo 5g öyle geldi böyle gitdi diye
Cogu yerde internet hızı 20 zor görüyorVodafone Rezaleti
Elazığ/Şehir Merkezi
O upload bende olucak var ya...
bu 4.5g mi emin miyiz
Bende emin olamadımbu 4.5g mi emin miyiz![]()
Ankarada vodafone 50 ile 70 arası turk telekom 100 geçiyorVereceklerini iddia ettikleri hızı veremiyor Turkcell 4G5 de 40mbps filan bornova merkez de....
Vodafone öyle.Sorana Var Diyoruz Ama yok Kaç defa Arıza Kaydı Oluşturdum Kaç Defa BTK ya Şikayet Ettim ama yok Olmuyor Hiç birşey Yer Antalya nın Bi ilçesiEkli dosyayı görüntüle 114904
En fazla 1G (GPRS)'dir obu 4.5g mi emin miyiz![]()
Bu normal değil paketin bitti de hızın mı düştü?Sorana Var Diyoruz Ama yok Kaç defa Arıza Kaydı Oluşturdum Kaç Defa BTK ya Şikayet Ettim ama yok Olmuyor Hiç birşey Yer Antalya nın Bi ilçesiEkli dosyayı görüntüle 114904
Vodafone en sevdigim sey vodafone 4.5g cogu yerde çekiyor en sevmediğim yönü ise vodafone 4.5g si 3g den daha yavaş olmasıSorana Var Diyoruz Ama yok Kaç defa Arıza Kaydı Oluşturdum Kaç Defa BTK ya Şikayet Ettim ama yok Olmuyor Hiç birşey Yer Antalya nın Bi ilçesiEkli dosyayı görüntüle 114904
Paket bitme gibi bi durum yok bulundugum İlçenin Heryerinde böyle Sadece Yüksek Hızları Sabah saat 5-6 da Alıyorum Yetersiz Baz istasyonu var Muhtemelen ama Sorunca sinyal yetersizligi diyorlar Saçma Saçma BahanelerBu normal değil paketin bitti de hızın mı düştü?