4.4.2 yeni sorun

teenwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Video çekerken ses tuşları Zoom görevi görüyordu ama güncellemeden sonra fotoğraf çekiyor şimdi telefona Flashtool yüklesem 4.4.2 saçmalıklarından kurtulurmuyum kamera cidden Izdırap oldu

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yazılımsal bir sorun olabilir. Güncellemeyle düzeltilebileceğini düşünüyorum. Sen servise danış istersen. Bu arada LG G2'den memnun musun? Yani mesela hiç ''Keşke S4 alsaydım'' dediğin oldu mu?

teenwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bende Xperia Z1 var :) telefondan çok memnunum ama 4.4.2 resmen soğuttu beni telefondan

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bu bir sorun değil kamera ayarlarına girince ses seviyesi tuşunun işlevini ayarlayabilirsin

teenwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] eyvallah kardeşim peki şu 4.4.2 nin yarattığı kameranın yavaşlama sorununu nasıl halledebiliriz

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
valla bilmiyorum bu güncellemeden bir şey anlamadım ben. sorunsuz kullanan var demek ki güncelleme ile alakalı değil kullandığınız uygulamalar ile alakalı. xdaya göz atardım ama vaktim yok buyur link veriyim sen bak sorun olanlar yazıyor belki senin yaşadığın problemi yaşayan da vardır ;
http://forum.xda-developers.com/xperia-z1/general

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
valla bilmiyorum bu güncellemeden bir şey anlamadım ben. sorunsuz kullanan var demek ki güncelleme ile alakalı değil kullandığınız uygulamalar ile alakalı. xdaya göz atardım ama vaktim yok buyur link veriyim sen bak sorun olanlar yazıyor belki senin yaşadığın problemi yaşayan da vardır ;
http://forum.xda-developers.com/xperia-z1/general

sorunsuz kullananlar var evet ama burada arkadaşın bahsettiği problem 4.4.2 ile geldi. xda'de de başka forumlarda da insanlar bu konuyla ilgili konuşuyorlar zaten.
ben hergün farklı bir problemle karşılaşıyorum resmen. başta ses ve kamera problemi olmak üzere...

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z2 cıkarken durduk yere z1 in özelliklerini bozmak sony ye yakışmadı önce var olan herşeyi boz sonra hata güncellemesi cıkar gerçekten yazık. z1 aldıgıma pişman ettiler.