@DumDumaq biliyorum s3lere otomatik yüklü geliyor uygulama oda gelsin yani zaten bi zahmet sonuçta samsungun yazılımı asus tablettede denedim allsharei ıpadde denedim onlardada uyunlu değil diyor bu samsung yazılımları kendi markasına özelmi üretiyor anlamadım
Senın tabletin markası ne Samsung değilmi
@DumDumaq belki bilirsin dostum evde samsung smart tv var google playde allshare programı var fakat benim makinayla uyumlu değil diyor yüklemiyor asıl istediğim samsung smart tvyi tabletten kumada gibi kullanabileceğim bir uygulama lazım bana varmı öyl bir bilginiz bide @android3 'de bir çağrı yapalım konu hakkında sırf bunun içinde ayrı bir konu açmak istemiyorum saçma olur olay şu android tabletten samsung smart tvyi kumanda gibi kullanabileceğim bir uygulama ben bulamadım
aynı ağa bağlarsan iki ürünü de yapabiliyordun. dur bakalım uygulamayı bulabilcek miyim![]()
hepsi aynı ağda hocam 2 tablet 1 laptop 3 telefon bir masaüstü 2 smart tv hepsi aynı ağda o modemin yerinde olmayı istemezdim dili olsa kesin bana küfredecekgaribanın üstünde çok yük var modemi düşündüğümden gittim 5 db olan antenleri 10 db aldım sırf modemi düşündüğüm için iş yükü hafiflesin diye
![]()
Google'ın bu zamana kadar nasıl bir hızla yazılım güncellediğini biliyoruz. Hatta şu an
da yazılımı çok stabil durumda, hayati bir güncellemeye ihtiyaç yok. Dolayısıyla henüz adamakıllı bir şey bilmediğimiz 4.3'te aceleci olmaya gerek yok bence.