4.3 Android 10 Haziran

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.3 Android 10 Haziran da gelecek denilmişti. Nexus 4'ümde şuan bir hareketlilik yok. Güncelleme ne zaman gelir.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
4.3 haziran sonunda çıkar çıkarsa da

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Haziran ayı içinde tanıtılacagını okumuştum çıkışı ne zaman olur belirsiz.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bekliyoz hala sisteminiz güncel diyor makina 4.2

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
4.3 Çok önemli bir güncelleme değil o kadar bekleyişe kapılmayın

* Bluetooth için daha az enerji harcaması için ayarlamalar özellikle açıkken

* Kamerada bazı düzeltmeler fonksiyonlar - bu kadar başka bildigi olan varsa söylesin

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] belki bilirsin dostum evde samsung smart tv var google playde allshare programı var fakat benim makinayla uyumlu değil diyor yüklemiyor asıl istediğim samsung smart tvyi tabletten kumada gibi kullanabileceğim bir uygulama lazım bana varmı öyl bir bilginiz bide [MENTION=130683]android3[/MENTION] 'de bir çağrı yapalım konu hakkında sırf bunun içinde ayrı bir konu açmak istemiyorum saçma olur olay şu android tabletten samsung smart tvyi kumanda gibi kullanabileceğim bir uygulama ben bulamadım

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=156007]djvietnam[/MENTION] Kumanda gibi kullanmak ıstıyorsan Kızılötesi sensör lazım galaxy s4 teki gibi , öyle kullanabiliyosun ayrıca samsung smart tv var bende all share cast Oda otomatik yüklü gelıyor dediğim gibi Kızılötesi port başka değişik yollar varsa ben bilmiyorum

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] biliyorum s3lere otomatik yüklü geliyor uygulama oda gelsin yani zaten bi zahmet sonuçta samsungun yazılımı asus tablettede denedim allsharei ıpadde denedim onlardada uyunlu değil diyor bu samsung yazılımları kendi markasına özelmi üretiyor anlamadım

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
@DumDumaq biliyorum s3lere otomatik yüklü geliyor uygulama oda gelsin yani zaten bi zahmet sonuçta samsungun yazılımı asus tablettede denedim allsharei ıpadde denedim onlardada uyunlu değil diyor bu samsung yazılımları kendi markasına özelmi üretiyor anlamadım

Senın tabletin markası ne Samsung değilmi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=156007]djvietnam[/MENTION] sadece samsungdadır bence .s apk dosyasını android e sor varsa

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@DumDumaq belki bilirsin dostum evde samsung smart tv var google playde allshare programı var fakat benim makinayla uyumlu değil diyor yüklemiyor asıl istediğim samsung smart tvyi tabletten kumada gibi kullanabileceğim bir uygulama lazım bana varmı öyl bir bilginiz bide @android3 'de bir çağrı yapalım konu hakkında sırf bunun içinde ayrı bir konu açmak istemiyorum saçma olur olay şu android tabletten samsung smart tvyi kumanda gibi kullanabileceğim bir uygulama ben bulamadım

aynı ağa bağlarsan iki ürünü de yapabiliyordun. dur bakalım uygulamayı bulabilcek miyim :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
aynı ağa bağlarsan iki ürünü de yapabiliyordun. dur bakalım uygulamayı bulabilcek miyim :)

hepsi aynı ağda hocam 2 tablet 1 laptop 3 telefon bir masaüstü 2 smart tv hepsi aynı ağda o modemin yerinde olmayı istemezdim dili olsa kesin bana küfredecek :) garibanın üstünde çok yük var modemi düşündüğümden gittim 5 db olan antenleri 10 db aldım sırf modemi düşündüğüm için iş yükü hafiflesin diye :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hepsi aynı ağda hocam 2 tablet 1 laptop 3 telefon bir masaüstü 2 smart tv hepsi aynı ağda o modemin yerinde olmayı istemezdim dili olsa kesin bana küfredecek :) garibanın üstünde çok yük var modemi düşündüğümden gittim 5 db olan antenleri 10 db aldım sırf modemi düşündüğüm için iş yükü hafiflesin diye :)

işyeri mi orası yahu :D

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bi güncelleme vericen rezil ettin Google amca. 15 mayıs 10 haziran daha ne kadar erteliceksin. nexus 4 üm var. sırf kamera iyileştirmesi için beklemedeyim. basit bi kaç iyileştirme bile bu kadar sancılıysa android 5 key lime pie 2015 te çıkarsa şaşırmam !

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Google'ın bu zamana kadar nasıl bir hızla yazılım güncellediğini biliyoruz. Hatta şu anda yazılımı çok stabil durumda, hayati bir güncellemeye ihtiyaç yok. Dolayısıyla henüz adamakıllı bir şey bilmediğimiz 4.3'te aceleci olmaya gerek yok bence.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Google'ın bu zamana kadar nasıl bir hızla yazılım güncellediğini biliyoruz. Hatta şu an

da yazılımı çok stabil durumda, hayati bir güncellemeye ihtiyaç yok. Dolayısıyla henüz adamakıllı bir şey bilmediğimiz 4.3'te aceleci olmaya gerek yok bence.

katılıyorm

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
nexus şuan gayet akıcı arkadaşın ip5 iyle test ettik benimki daha hızlı..
ama neden daha iyi olmasın :D