3G'den işaretinde H işaretine geçiş?

asil455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonum brick olmadan önce H ile veri dolaşımı sağlanıyordu. Şimdiki halinde Edge ile bağlanıyordu aveadan 3g aktifleştirdim 3G ile bağlanıyor ancak bağlantı hala çok yavaş internettende araştırdım H veri dolaşımına nasıl geçirebilirm bir yolu var mıdır yada neden böyle oldu?

asil455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3g ile h aynı şey değilmi
Öyle birşeyler okumuştum emin değilim ama bundan önce hiç 3g yazısı çıkmıyordu H çıkıyordu ve eskisinden çok ağır bir internet var bağlanmasa daha iyi diyebilirim çok farkediliyor

Reaksiyon puanı
16,128
servise ver 3g modül arızalı de anlamazsa servisteki Allah sabır versin.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sonylerde hiç 3G yazmıyor, H ya da H[SUP]+[/SUP] yazıyor.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
H ve H+ 3G nin çok gelişmiş halleridir. Aralarında dağlar var yavaş olması normal.

Reaksiyon puanı
16,128
benim takoz ch@t527 3G+ gösteriyor modem olarak fiyasko ile iyi arasında ping'leri çok yüksek90 +ms pardus 2007 live cd ile kppp ile denedim 3G+ doğru bunu yaparken pc ile akraba olması gerek...
bulunduğun yeri değiştir deneye deneye H,H+ bulursun hsdpa 7,2 ve üzeri oluyor ch@t527 takozunun bu hızı desteklmesi ilginç.
ölümsüz takoz...
bunu yazdım diye kesin bozulur bu takoz.

asil455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonylerde hiç 3G yazmıyor, H ya da H[SUP]+[/SUP] yazıyor.
Telefonum sony xperia sola önceden H yazıyordu hardbrickten sonra jtagla kurtarıldı şuan sadece 3G alabiliyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

H ve H+ 3G nin çok gelişmiş halleridir. Aralarında dağlar var yavaş olması normal.
Telefondan bunu düzeltebilmenin bir yolunu biliyor musunuz?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Telefonum sony xperia sola önceden H yazıyordu hardbrickten sonra jtagla kurtarıldı şuan sadece 3G alabiliyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefondan bunu düzeltebilmenin bir yolunu biliyor musunuz?

Hocam ben hiç 3G yazısını görmedim telefonda. Ben de sola kullanıyorum.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sola icsde ve icsde 3g sabitlenebiliyor.
*#301279# yi tuşla ilgili ekranın gelmesi lazım. Oradan H ve H+ açılabiliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
H işareti cihazın 3.5G çektiğini belirtiyor yani 3g daha iyi bağlanıyor. Bunun için hem telefon modelinizin daha iyi olması hemde bulunduğunuz bölgenin kapsama alanı önemli.

asil455

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi kendine düzeldi H'a geçti 1-2 gün sonra anlamadım ama teşekkürler yardım edenlere konu kilitlenebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bence vodafone yada turkcell ı kullanın aveaya pek guvenmem ama vodafone un avantajı genellkle h yada h+ dır aveanınkını bılmem ama turkcell de iyidir benden tavsiye çözümü varsa ben bilmiyorum o yüzden ozur dlerim herkese iyi günler