3G vınn Modem almak istiyorum Hangisini Önerirsiniz ?

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Merhaba

notebookum için 3g modem almak istiyorum ama hangisi daha hızlıdır hangisinin fiyatları iyidir deneyen arkadaşlar var ise fikirlerini almak isterim

Avea,Turkcell,Vodefone,TTnet hangisini önerirsiniz?

recepkng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim önerim turkcell vınn ama almadan önce mutlaka bayiden bulunduğun yerin 3G olup olmadığını kontrol ettirip sonra al edge hızında internete bağlanırsan çok yavaş olur problem yaşarsın.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
avea gs mobile vınn kullanıyorum memnunum herhangi bir sıkıntım olmadı bu zamana kadar tavsiye ederim birde almadan önce kullanacağın yerde operatorün 3g çektiğinden emin ol avea,trkcell yada vodafone hattı olan biri varsa telefondan denersin

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
avea fıyat olarak yarı yarıya daha ucuz ve avea musteri hizmetlerini aradım bulundugum bolgede 3g yi destekledigini soyledi

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benide dusunduren en buyuk sorun o

system54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim tavsiyem mobil modem için taraftar mobil modemleri hem takımın attığı gol başına 100 mb internette(geçen sene gs 107 gol attı ben 10.7 gb ekstra internet aldım insan maçları başka gözle izler oluyor :D:D:D) veriyorlar ekstradan çok güzel oluyor yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum memnunum
altyapı her ne kadar avea da olsa ankarada 3g ye pek çok yerde net bir şekilde ulaşıyorum diyebilirim

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim tavsiyem mobil modem için taraftar mobil modemleri hem takımın attığı gol başına 100 mb internette(geçen sene gs 107 gol attı ben 10.7 gb ekstra internet aldım insan maçları başka gözle izler oluyor :D:D:D) veriyorlar ekstradan çok güzel oluyor yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum memnunum
altyapı her ne kadar avea da olsa ankarada 3g ye pek çok yerde net bir şekilde ulaşıyorum diyebilirim

bu kampanya varmı hala :)

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ben Turkcell Vınn Kullanıyorum, gayet güzel, tanıdığın varsa Kamu için 5Gb=25Tl aldır. TTnet gibi sabit ücret yok dert yok.

icakir86

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben telefonumdaki interneti hotspot yapıp laptop tablet vs ile paylaştırıyorum vınn a ihtiyac duymuyorum.
(avea tarife: heryone 500dk 2bin sms sınırsız internet 30tl ödüyorum. 2gb den sonra hız 96kb/sec ama 2 gb ye kadar çok hızlı)

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben Turkcell Vınn Kullanıyorum, gayet güzel, tanıdığın varsa Kamu için 5Gb=25Tl aldır. TTnet gibi sabit ücret yok dert yok.

5 gb yetiyormu aylık yani sadece sorf için mi kullanıyorsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tam bilmiyorum ama benzerleri hep oluyor yani gs olmasa fb de onda olmasa bjk da oluyor :D ticaretin rengi yoktur:D

ticaretin faydalarından biri :)

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
5 gb yetiyormu aylık yani sadece sorf için mi kullanıyorsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ticaretin faydalarından biri :)

Video izlemiyorum, facede Social Wars oynuyorum sadece, birde haber, sdn, filan.artıyor bile.Yoldayken bile çekimi çok iyi Türkcell'in, Akyurt gibi bir yerdeyim üstelik, yani şehir merkezinden uzak.