3G internet

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
S.a arkadaşlar dişarida kullanmak üzere ( yazlik ta . Köyde v.s ) bilgisayardan internete girmek için

avea ( avea jet modem )

vodafone ( vodem )

türkcell ( vinn )

almak istiyorum faturasiz ama bunlarin 3g kapsama alani hangisi iyi durumdalar bunlarin hangisi daha iyidir
birde sadece internette gezmek için canli borsa takip etmek için 4gb yeterlimidir

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çekim kalitesini deneyip görmen lazım telefonla

ertyoll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkcell tavsiye ederim.İlk ay 6gb, sonraki aylar 5gb sözleşmeli her ay 30 lira ödemeli paketi öneririm.

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Çekim kalitesini deneyip görmen lazım telefonla

s.a olduğum yerde hepsi 3g iyi çekiyor diğer yerlerde çekip çekmediğini nerden bileceğim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

turkcell tavsiye ederim.İlk ay 6gb, sonraki aylar 5gb sözleşmeli her ay 30 lira ödemeli paketi öneririm.

s.a ben faturasız almayı düşünüyorum lazım oldukça internet paketi alıp kullanacağım yoksa evde sınırsız net var
ilk tavsiyeniz illaki türkcelmidir
2 . hangisidir vodafone avea mıdır

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
s.a arkadaşlar

vinn cihazi 3g çekim alanlari içinde yerlerde tüm laptop dizüstü bilgisayarlar uyumlumudur

benim bilgisayarim toshiba a500 1dn modelidir

derya1978

Asistan
Reaksiyon puanı
26
s.a hayırlı akşamlar türkcell vınn aldım 4 gb interneti içinde kullanımı güzel çekiyor sorum olacak

-ttnet internet üzerinden girdiğim gibi / türkcell vınn üzeirnden girdiğim gibi mb düşüyor bi vınnda fazla mb düşme olmuyor değilmi