3DS max yaptığım morpher'ları Unity içerisinde kullanamıyorum

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan krtnkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

krtnkl

Öğrenci
Katılım
29 Kasım 2010
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhabalar,

Unity içerisinde karakterimin bone dışında yüz hareketleri var. Bu morpher'larda gülme, göz kapayıp açma gibi animasyonlar var. Bunları Unity 3D içerisinde kontrol etmek istiyorum. Fakat export edemedim. Sonrasında farklı bir yol deneyim dedim.

Daha sonra karakterden bağımsız bir circle çizip z ekseni ile morpher'den seçtiğim bir animasyonu "Parameter Wiring #1 " ekranında birbirine bağladım. 3DS Max'te circle'ı hareket ettirdiğimde karakterin yüzü sorunsuz oynuyor. Yani circle'ı z ekseninde hareket ettirdiğimde karakterin gözünü kapatıp açabiliyorum. Daha sonra Unity için export ettim. Fakat Unity'de yine oynatamadım. Circle Unity içersinde mevcut fakat x,y,z eksenlerinde kaydırmama rağmen karakterin yüzünde hiçbir değişiklik olmuyor.

3DS Max içerisindeki morpher'ları Unity içerisinde nasıl yönetebilirim ?

Ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.
 

Can-K.

Doçent
Katılım
7 Nisan 2015
Mesajlar
975
Reaksiyon puanı
17
Puanları
18
Karakterin içine atacaksın diye biliyorum.Animasyon sekmesindende ayarlayacaksın yanlış olabilir.
 

krtnkl

Öğrenci
Katılım
29 Kasım 2010
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Karakterin animasyonları geliyor zaten. Animasyonları oynatabiliyorum. Yüz hatlarında kemik yok. Morpher da karakterin meshi değişiyor. Bunlar yok Unity'de.
 
Üst