3Ds max/Oyun için bilgisayar tavsiyesi

securitas35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar.
Ben mimarlık öğrencisiyim ve bir laptop almayı planlıyorum(laptop almak zorundayım şartlardan dolayı)
3Ds max , Autocad ve yüksek grafikte oyun oynamak için bilgisayar alacağım.
Aklımda bu bilgisayar var acaba bu dediklerimi yaparken bilgasayar donması ısınması veya kaldırmama durumu olur mu? Yorumlarınız için teşekkürler..
MSI GT73EVR 7RD(Titan)-897XTR Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB Fiyatı

securitas35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevabınız için teşekkür ederim. Kasa durumu ve kabalığında sorunum yok fakat 6gb gtx1060 yeterli olur mu acaba ve 7.nesil 8e göre çok fark olacağını düşünmüyorum?

---- Mesajlar birleştirildi ----

O fiyatta bu ürün tek geçerim. O ürün hem 7. nesil işlemci barındırıyor hemde çok kaba. Ayrıca eski kasa.

MSI GE73 Raider RGB 8RF-285XTR Intel Core i7 8750H 16GB 1TB Fiyatı

cevabınız için teşekkür ederim. Kasa durumu ve kabalığında sorunum yok fakat 6gb gtx1060 yeterli olur mu acaba ve 7.nesil 8e göre çok fark olacağını düşünmüyorum? Ve benim seçtiğimde fanlar çifter şeklinde yorumunuz nedir?

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
cevabınız için teşekkür ederim. Kasa durumu ve kabalığında sorunum yok fakat 6gb gtx1060 yeterli olur mu acaba ve 7.nesil 8e göre çok fark olacağını düşünmüyorum?

cevabınız için teşekkür ederim. Kasa durumu ve kabalığında sorunum yok fakat 6gb gtx1060 yeterli olur mu acaba ve 7.nesil 8e göre çok fark olacağını düşünmüyorum? Ve benim seçtiğimde fanlar çifter şeklinde yorumunuz nedir?
İyide hocam aynı fiyatta hem ekran kartı hemde işlemci çok daha iyiyken neden bu ürünü alasınız ki? Hiçbir artısı yok hatta eksisi var. Ayrıca 7. nesil ile 8. nesil arasında çok fazla fark var özellikle çoklu çekirdekte buda direkt 3Ds max gibi programlarda etki eder.

securitas35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncel+

İyide hocam aynı fiyatta hem ekran kartı hemde işlemci çok daha iyiyken neden bu ürünü alasınız ki? Hiçbir artısı yok hatta eksisi var. Ayrıca 7. nesil ile 8. nesil arasında çok fazla fark var özellikle çoklu çekirdekte buda direkt 3Ds max gibi programlarda etki eder.
Teşekkürler görüşün için kesinlikle değerlendireceğim

Son düzenleme: