3DS MAX ın açılış hatasının çözümü 0xc00007b hatası

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
40
Arkadaşlar günlerdir 3ds max ın açılışındaki 0xc00007b hatası ile karşılaşıyordum ve sonunda çözümünü buldum öncelikle system32 nin içinden D3DX9_43.dll dosyasını siliyoruz ardından Directx web installeri indiriyoruz microsoft un sitesinden. Ardından indirdiğimiz Directx web installeri açıyoruz ve eksik dosyayı tekrardan yüklüyor ve daha sonra autodesk 3ds max programımıza çift tıklayıp oh be diyoruz :thumbup:

godzila34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam kralsın. o kadar yerde aradım bu hatanın çözümünü yabancı forumlara bile baktım bulamadım. Şansa burada buldum. Denedim ve oldu. Allah razı olsun.

bytr35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana yemek ısmarlıcam lan adres yaz türkiyenin neresi olursa olsun gelecem :)

bytr35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana yemek ısmarlıcam lan adres yaz türkiyenin neresi olursa olsun gelecem :)

yulsh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler sorunu yaşayan kişiler var mı ?

merhaba arkadaşım senin bu konuna 4 ay sonra ilk cevabı yazan kişi ben olacam ve büyük ihtimalle sorunu çözecem
001_smile.gif
çünkü bende de aynı sorun vardı 15-20 gün uğraştıktan sonra halledebildim büyük ihtimalle win8 64bit kullanıyorsun

aşağıda attığım linki indirip
"C:\Windows\SysWOW64" içine atın, hepsini atın varolan dosyalar varsa değiştirin. sonra oyunu açabilirsiniz.

eğer oyun açarken başka dll hatası alıyorsanız "http://www.dll-files.com" adresinden eksik dosyayı indirip tekrar "C:\Windows\SysWOW64" içine atınız

işte link http://www.dosya.tc/server22/piQHUN/hata__z_m.rar.html

olumlu olumsuz mutlaka geri dönüşünü bekliyorum tabii online olursan :=)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bu sorunu yaşıyorum ama anlattığınızı yaptım olmadı internette bu hatanın dosya olmadığı anlamına geldiği yazıyor

Windows 8.1 64 bit
8gb ram / çift çekirdek

varan74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten çok önemli bir çözüm benimde sorunum halloldu. Ben bu hatanın directx yüklemesinden kaynaklandığını düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam çok teşekkürler cidden sayende windows 8 de çalıştırıyrum artık.

S

Sonergunes

SDN Okuru
Visual studio kurun Gerçekten hata filan. Kalmıyor. Denemesi bedava . Ne alaka diyeceksin kesin. 1 haftadır her seyi denedim izlemediğim video kalmadı araştırmasığım site kalmadı . Ve sonunda yaptım 3 dmax kavuştum inşaalh. Siznde bir an önce hatanız düzelir iyi günler