3D projektör için 3D DLP-Link Gözlük

3duzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır almış olduğum 3D Projeksiyon cihazımın 3D fonksiyonunu gözlük olmadığından kullanamıyordum.:confused1:

Uzun uzun arayışımdan sonra 3D DLP projeksiyon cihazların, 3D DLP Link gözlüklerle uyumlu olduğunu öğrendim.:clap:

Türkiye'de sadece gozluk3d sitesinde bulabildim. Nestri dlp-link gözlük adıyla satılıyor.

Ps3'de Fifa 2010 dünya kupasını ve çılgın dostları 3D seyrettim... harika birşey... herkese tavsiye ederim.:laugh:

wonderol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam 3duzman ı
bende dev ekran merakımdan 3d ready viewsonic 6531w 1280x800 projeksiyon aldım (bu ikinci projeksiyonum) 3d film ve oyun oynatmanın nasıl olacağı hususunda biraz zorlandıktan sonra laptop ta stereoscopicplayer programıyla sbs filmi birleştirilmiş olarak projeksiyondan seyrettim fakat tabii gözlüksüz bende senin gibi o siteden bir gözlük almayı düşünüyorum fiyat 98$+kdv iki marka var sen memnun olduğunu belirtmişsin son izlenimini bildirebilirmisin
senin pj markası ve modeli nedir acaba? benim şüphem stereoscopicplayer la perdede film oynarken onu alacağım gözlükle seyredebileceğim hususunda çünkü programda seyetme seçeneği olarak 3d dlp-tv seçeneğinden başka seçenek yok
birde sen ps3ü nasıl bağladın (ve filmi nasıl seyrettin) onu merak ettim çünkü ben optoma 3d-xl gibi bir converter gerekiyor diye düşünmüştüm. biraz uzun bir soru oldu belki. umarım ne demek istediğimi ifade edebilmişimdir.

---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

mail adresim erolgunindi@hotmail.com bu konuda bilgi paylaşmak ve tecrübelerinden yararlanmak için haberleşmek isterim

3duzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ps3 3d oyunları, 3d blu-ray filmleri, digitürk dsmart 3d yayınları sadece LG BX 327 ve Acer H5360BD ile 3 boyutlu yansıtabilirsin. Elindeki projektörü saydıklarımla uyumlu hale getirebilmen için dediğin gibi optoma 3d xl 3d projektör adaptörüne ihti,yacan var.

3D projektör almayı planlayanlara burdan tavsiyelerde bulunayım.

Yukarda saydığım kaynaklarla uyumlu 3D projektör istiyorsanız o zaman 3 seçeneğiniz var.

1. LG BX327
2. H5360BD (3d hd projektör)
3. Bunların dışında bir 3d projektör almak ve optoma 3d xl adaptörü ile uyumlu hale getirmek

Üçüncü seçeneği direk eleyebiliriz. Tabi önceden almış olan arkadaşlar bu çözümü uygulayabilir.

3D Bluray filmleri en kaliteli seyretmek isteyen arkadaşlara tavsiyem H5360BD. Lg BX 327 ne kadar kaynaklarla uyumlu olsa da HD olmaması en büyük dezavantajı.

Ayrıca unutmadan bu projektörlerin dlp link active shutter gözlüklerle uyumlu olduğunu belirteyim. Bu şekilde pahalı nvidia 3d vision gözlüklere bağımlı kalmazsınız.