3D deneyimini hangi marka ile yaşamalıyım

prunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tek başıma yaşıyorum. Evimde televizyon yok, almayı da düşünmüyorum. Laptopumda idare ediyorum. Ancak bazen daha doyurucu boyutlarda ve özelliklerde bir ekrana ihtiyaç duyuyorum, harici bir monitöre. Bu bakımdan bir monitör alacağım, özellikle hd ve 3 boyutlu filmleri izleyebilmek, oyunları oynayabilmek için.Daha önce hiç monitör almamıştım o yüzden nasıl bir teknoloji olması gerekiyor, nasıl bir marka tercih etmeliyim hiç bir fikrim yok.

Bu konu hakkında forum sakinlerinin fikirlerini almak istiyorum. Bütçe konusunu sonra söyleyeceğim, öncelikle hangi özellikler ve hangi marka konusunda bir tercih yapmalıyım sizce?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
öncelikle doyurucu bir görüntü deneyimi için IPS panelli led monitör almanı öneririm. klasik TN panellere göre daha doygun renkler sunarlar. ancak IPS panelli 3D monitörler pahalıdır. (1000 liradan başlar) büyük ekran HDTV parasıdır. bu yüzden ya @köroglu nun önerdiği TN panelli uygun fiyatlı bir 3d monitör alanacaksın ya da paraya kıyacaksın. ben olsam o kadar para verdikten sonra direk led tv alırdım. :)