3800 TL sistem toplamak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfpp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alfpp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar 3800 TL bütçem var monitör dahil bir sistem topladım ama bilgisayar parçalarından fazla anlamadığım için önce size sormak istedim. Şimdilik SSD koymadım sonradan almayı düşünüyorum. Günlük işler ve oyun için kullanmayı düşünüyorum öğrenmek istediğim şey bu parçaların birlikte düzgün çalışıp çalışmayacağı ve sistemin beni ne kadar götüreceği.

D2vRao.png

Şimdiden teşekkürler.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Kasa çok kötü ekran kartı sinerjiden toplanırsa r9 390 yapılabilir. HDD yi de 1 tb caviar blue alın ve 120 gb SSD ekleyin. Monitörü de BenQ nun 21,5 inc 1 ms olanını tercih edin. Artık dvd yazıcının çok gerekli olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin. Anakart da b150m bazooka olabilir maliyetin düşmesi açısından. Sistemi sinerji.gen.tr den alın.

alfpp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasa çok kötü ekran kartı sinerjiden toplanırsa r9 390 yapılabilir. HDD yi de 1 tb caviar blue alın ve 120 gb SSD ekleyin. Monitörü de BenQ nun 21,5 inc 1 ms olanını tercih edin. Artık dvd yazıcının çok gerekli olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin. Anakart da b150m bazooka olabilir maliyetin düşmesi açısından. Sistemi sinerji.gen.tr den alın.

Sinerjiye bir bakayım teşekkürler.

GCN

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Teknobiyotik ve Webdenal'ı da unutma. Hepsiburada ve Vatan Bilgisayar kazıktır.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Kasayı thermaltake versa n21 veya versa n23 modeliyle değiştir derim psuları plus sertifikalı en azından.
Anakart olarak MSİ B150 Gaming M3 veya b150 Bazooka tercih edebilirsin.
Monitör olarak Asusun VP228H 1ms 21.5'' modeli var fiyatı daha uygun kendim kullanıyorum memnunum onu önerebilirim.
Hdd olarak seagate barracuda 1tb modelini al 100 lira daha ucuz.
Artan parayla en az 120gb ssd almanı öneririm bu sisteme hdd ile eziyet etme. Ben 3 hafta önce 5.000 liradan fazla para harcayıp sistem kurdum ssd almamıştım. Dün aldım arada uçurum varmış.