Elimde intel i7 3770k işlemci ve asus gtx670 DC2T ekran kartı vardı kaşındım ve sattım ben mimarlık okuyorum yeni başladım çevremdeki birkaç tanıdığım render 3ds max autocad programlarını öğrenip kendimi geliştirirsem üniversitede okurken bile iş alabileceğimi söyledi erkenden işe atılmak benim için önemli
o yüzden öğrenmek istiyorum fakat şu an dediğim parçalardan yoksunum maddi durumumda biraz sıkıntılı aslında sistemimdeki diğer bileşenler şunlar;
MSI z77a-gd55 anakart
GSKILL Ripjaws 2x4 gb ddr3 1600 Mhz Ram
Seagate 1TB 64Mb 7200 Rpm hdd
Benq XL2420T 3d oyuncu monitörü
650W GX 80plus güç kaynağı
Sonuçta bu programları yeni öğrenmeye başlayacağım fakat bildiğiniz gibi parçalarda 2. el piyasası çok ucuza dönüyor tek seferde alıp 3-4 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum tabi büyük bir değişim olmazsa.Sizin öneriniz hangi işlemcidir?Ayrıca ekran kartı ve gerekliyse ram önerirseniz sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

MSI z77a-gd55 anakart
GSKILL Ripjaws 2x4 gb ddr3 1600 Mhz Ram
Seagate 1TB 64Mb 7200 Rpm hdd
Benq XL2420T 3d oyuncu monitörü
650W GX 80plus güç kaynağı
Sonuçta bu programları yeni öğrenmeye başlayacağım fakat bildiğiniz gibi parçalarda 2. el piyasası çok ucuza dönüyor tek seferde alıp 3-4 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum tabi büyük bir değişim olmazsa.Sizin öneriniz hangi işlemcidir?Ayrıca ekran kartı ve gerekliyse ram önerirseniz sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.