360desktop - Harika Masaüstü Programı

brkcyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
360desktop Masaustu Programi
360desktop, web simgeleri ve 360 derecelik duvar kagitlarini kullanmaniza olanak taniyan ucretsiz bir masaustu programidir

360desktop-64-bit,1,box.jpg

360desktop-64-bit,2,box.jpg

360desktop-64-bit,3,box.jpg

Program Hakkinda
360desktop, standart Windows masaustunu, 360 derecelik panoramik bir alana donusturerek, size daha fazla masaustu alani verir. 360desktop, ayrica kullanicilarin internetteki sevdigi parcalardan butonlar yaratmalarina ve 360 derece interaktif duvar kagidini paylasmalarina olanak tanimaktadir. Bu program, masaustunuzu 360 derecelik panoramik goruntuyle daha fonksiyonel bir alana donusturur.

En son haberleri, dinamik bilgileri, video iceriklerini, aile fotograflarini veya sevdiginiz herhangi bir seyi her zaman elinizin altinda. Is alaninizin etrafinda ve acik uygulamalariniz, pencereleriniz ve butonlar arasinda hizli ve kolay bir sekilde gezinebilirsiniz. Internette hosunuza giden bir icerik mi gordunuz? Hemen bu icerigi kesip, masaustunuze yerlestirebilirsiniz. Bir Web sayfasinin herhangi bir bolumunu veya sevdiginiz web butonlarini, RSS bildirimlerini, oyunlari ve videolari yakalayabilir ve masaustunuze kaydedebilirsiniz.

360 derece duvar kagitlari, ilham verici, eglendirici, markali veya yararli olabilecek tema ve tasarimlarin sinirsiz secenegiyle, masaustunuze adeta hayat verecek.

Download: http://www.360desktop.com/downloads

badboy94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paylaşım için teşekkürler.
İyi akşamlar...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Beleşmiş bide :D bakalım :) ekran görüntüsü eklerim..

ekleme

vavv çok güzelmiş :)

+ Benim gibi masaüstüne fazlaca şey koyanlar için çok yararlı :)
- Mause saçmalamaya başladı kontrolü kaybettim kapatınca düzeldi. ilginç bir bug.

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
her masaüstünde aynı ikonlar var mı? yoksa istediğimizi istesiğimiz yerde barındırabiliyo muyuz?

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
program iyi windowsçular linuxun ayrıcalıklarından birini ucundan yaşamış olacak bu sayede :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Hiç sevemedim bu tür programları....

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2 yıl önce denediğimde hiç stabil değil hala stabildi değil.Hata çok...

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5

senin paylaştığın 32 bitlik sanırım :( acaba orjinal sitesinde 64 bit desteği var mı ?

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

64 bit olanından indiren arkdaşlar tekrar mediafire.com 'a upload edebilir mi ?

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:16 ----------

edit:buldum 64 biti :D

http://dlz.download.chip.eu/exec/r2...ad+eu|Desktop+&+Modding;content_type=egc;cs=1