Merhabalar ben 5 senedir honor 7 cihazını kullanıyorum ve artık limitini doldurdu 3500tl bütçe ile amoled ekranlı nfc özelliği bulunan ekran gövde oranı yüksek tasarımı güzel bir telefon önerebilir misiniz? Kamera, performans önemli değil
güzel telefon evet ama ekranı amoled değil ve benim için önemli olan nfc özelliği yokRealme 7 alabilirsiniz
Başka öncelikleriniz varmıgüzel telefon evet ama ekranı amoled değil ve benim için önemli olan nfc özelliği yok
m51 al gecMerhabalar ben 5 senedir honor 7 cihazını kullanıyorum ve artık limitini doldurdu 3500tl bütçe ile amoled ekranlı nfc özelliği bulunan ekran gövde oranı yüksek tasarımı güzel bir telefon önerebilir misiniz? Kamera, performans önemli değil
500-600 daha koyup ikinci el Note 9 almanı tavsiye ederim.Bütçeyi arttıramam dersen ikinci el P20 Pro yada Reno 4 al geç.Merhabalar ben 5 senedir honor 7 cihazını kullanıyorum ve artık limitini doldurdu 3500tl bütçe ile amoled ekranlı nfc özelliği bulunan ekran gövde oranı yüksek tasarımı güzel bir telefon önerebilir misiniz? Kamera, performans önemli değil
Reno 4 öneririmMerhabalar ben 5 senedir honor 7 cihazını kullanıyorum ve artık limitini doldurdu 3500tl bütçe ile amoled ekranlı nfc özelliği bulunan ekran gövde oranı yüksek tasarımı güzel bir telefon önerebilir misiniz? Kamera, performans önemli değil
?güzel telefon evet ama ekranı amoled değil ve benim için önemli olan nfc özelliği yok
Neden hep bu telefonu oneriyosunuzGm20 pro
Fiyatina göre gayet iyi bir cihaz. 2700 civarlarına kadar nerede ise bu cihazlarla denk. F/P oranı iyiNeden hep bu telefonu oneriyosunuz
en son gm6 almıştım fp iyi diye. işlemci yandı ve garanti kullanıcı hatası dedi.Fiyatina göre gayet iyi bir cihaz. 2700 civarlarına kadar nerede ise bu cihazlarla denk. F/P oranı iyi
GM pismanlıktırFiyatina göre gayet iyi bir cihaz. 2700 civarlarına kadar nerede ise bu cihazlarla denk. F/P oranı iyi
Ben şahsi olarak 3 gm kullandım. Bu fiyata alacağın diğer telefonlar da çok memnun etmez. Ama iş görür.GM pismanlıktır
Önerin için çok teşekkürler tam ihtiyaçlarımı karşılayan uygun fiyatlı bir telefonmuş tasarımı da güzel evet, performanstan beklediğim de menüde kasmasın yeteroppo a73 al çok şık bur telefon ve yüksek performanslı