3500'e Kadar En İyi Tercih

Mcnesh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefonun beni çok uzun yillar goturmesini istiyorum, bataryasi cok iyi olsun, çok muzik dinlerim kulaklikla muzik kalitesi iyi olsun istiyorum. Kasma olmasin uzun yillar rahatca kullanabileyim. Çok oyun oynamasamda hicbir oyunda beni hayal kirikligina ugratmasin. Ama genelde sosyal medyada gezerim. Film izlerim . cok fotograf cekip, cok muzik dinlerim. Butcem 3.500 kadar. Ama bu ozellikleri saglayan daha uygun fiyatli teleronlarada acigim. Sizlerden yardim istiyorum. Yarin telefonu alicam oglen saatlerinde. Simdiden tesekkur ederim.

ozmn77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei yi tek geçerim.mate 7 kullanıyorum. Bir yıl oldu. Söylediklerinin hepsini fazlasıyla karşılıyor.
Yeni modellerine göz atmanı tavsiye ederim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kulaklık kalitesi için V20
Batary a ekran kamera vb için S7 Edge
Ama yarın diyorsunuz V20 ortalarda yok o yüzden S7 Edge ama kulaklık kalitesi sizi tatmin eder mi bilmem ses hastasiysaniz zor

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Kulaklık ses çıkışı kalitesi iyi olsun istersen i7 ya da i7+ denemelisin. Ama hiçbir telefonun yanında gelen kulaklıkla istediğin performansı yaklayamazsın.

Extra kulaklığa para vermek istemiyorsan o zaman LG serisine bakmalısın. En başarılı kulaklıklar LG lerde mevcut.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben de Lg v20 derim 1,5-2 yıl sonra alacağım telefon o olacak.;)

Mcnesh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlarkulaklik halledilir ozman bir yolla. Kamera acisindan batarya acisindan felan . suan piyasadaki en ohh be dunya varmis dedirtecek telefon nedir

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Telefonun beni çok uzun yillar goturmesini istiyorum, bataryasi cok iyi olsun, çok muzik dinlerim kulaklikla muzik kalitesi iyi olsun istiyorum. Kasma olmasin uzun yillar rahatca kullanabileyim. Çok oyun oynamasamda hicbir oyunda beni hayal kirikligina ugratmasin. Ama genelde sosyal medyada gezerim. Film izlerim . cok fotograf cekip, cok muzik dinlerim. Butcem 3.500 kadar. Ama bu ozellikleri saglayan daha uygun fiyatli teleronlarada acigim. Sizlerden yardim istiyorum. Yarin telefonu alicam oglen saatlerinde. Simdiden tesekkur ederim.

Merhaba,

En iyi diyerek 4/4'lük ürünü bulamazsınız çünkü her markanın modelin başarılı olduğu noktalar farklı.

• Uzun yıllar stabilite sorunu yaşamadan kullanmak istiyorsanız: İphone 6s, 6s plus, 7, 7 plus modellerinden birini alın. Buradaki uzun yıllar ifadesi için tam tanım 4 yıl ve üstü kullanım için geçerlidir. Eğer 4 yıldan daha kısa bir süre kullanacaksanız iphone ailesini eleyebilirsiniz.
  • Çok iyi müzik performansı için: Htc10 modeli şuan bu konuda en iyisi.
  • En iyi arka kamera: Samsung s7 ailesi şuanda bu konuda en iyisi.
  • En iyi ön kamera: Htc10 bu konuda şuan en iyisi.
  • En iyi ekran: Samsung ve lg modellerinde mevcut.
Şimdi bu listeyi vermemin sebebi çok para vermenin en iyi ürün olduğu olmayacağını göstermek içindi. Siz en çok beklentinizi karşılayacak modele yönelmelisiniz.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Merhaba,

En iyi diyerek 4/4'lük ürünü bulamazsınız çünkü her markanın modelin başarılı olduğu noktalar farklı.

• Uzun yıllar stabilite sorunu yaşamadan kullanmak istiyorsanız: İphone 6s, 6s plus, 7, 7 plus modellerinden birini alın. Buradaki uzun yıllar ifadesi için tam tanım 4 yıl ve üstü kullanım için geçerlidir. Eğer 4 yıldan daha kısa bir süre kullanacaksanız iphone ailesini eleyebilirsiniz.
  • Çok iyi müzik performansı için: Htc10 modeli şuan bu konuda en iyisi.
  • En iyi arka kamera: Samsung s7 ailesi şuanda bu konuda en iyisi.
  • En iyi ön kamera: Htc10 bu konuda şuan en iyisi.
  • En iyi ekran: Samsung ve lg modellerinde mevcut.
Şimdi bu listeyi vermemin sebebi çok para vermenin en iyi ürün olduğu olmayacağını göstermek içindi. Siz en çok beklentinizi karşılayacak modele yönelmelisiniz.

HTC muhakkak kulaklık kalitesi konusunda başarılı . Ben kulaklık ses çıkışının iPhone kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Yani demek istiyorum ki iyi bir kulaklıkla iPhone daha iyi harmanlanır. En azından HTC M9 u biliyorum.

Mcnesh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
HTC muhakkak kulaklık kalitesi konusunda başarılı . Ben kulaklık ses çıkışının iPhone kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. Yani demek istiyorum ki iyi bir kulaklıkla iPhone daha iyi harmanlanır. En azından HTC M9 u biliyorum.
Dostum acaba apple store pazar günleri açık oluyor mu ? Yarın 6s plus 32 almaya karar verdim de. Bizzat gidip almak istiyorum.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Dostum acaba apple store pazar günleri açık oluyor mu ? Yarın 6s plus 32 almaya karar verdim de. Bizzat gidip almak istiyorum.

Evet. Açıklar. Zorlu ya mı gidiceksin. Eğer bulunduğun bölgede pupa varsa ordan da almanı öneririm.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Htc'nin her modeli ses performansında piyasanın en iyisi değil. Htc 10 modeli şuan en iyisi. Htc'nin daha önceki modelleri de bu konuda iyi idi ama en iyisi değillerdi. Fakat 10 modeli ile zirveyi aldı. Bu noktada iphone'un hakkını tabiki yemek doğru olmaz. Oda gayet başarılı ama kesinlikle bir htc 10 değil. Bu su götürmez bir gerçek. Htc 10 ayrı bir çıkış yükselteci ile çıkış db'ini oldukça iyi yerlere getiriyor. Ama mesele böyle kalitesiz bir ses kullanmak değil. Sesin ton kalitesi de çok önemli. Bu konuda hakkını veriyor cihaz. Onu da bide bu cihazı aldığınızda iyi bir kulaklık almaya bile gerek yok. Kutu içeriğinden çıkan kulaklığı da oldukça başarılı.

Last Whx105sper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Demekki onu sevdi:) bence de mantıklı zaten

Şimdilik kullanım için fark yaratmayacak ancak seneler sonra farkını ortaya "ben burdayım ulan" diye koyacak özellikleri sıralıyorum. Arkadaş konu içeriğine "Kasma olmasin uzun yillar rahatca kullanabileyim" demiş. tercihini iPhone 7'den kullanırsa bence kendisini 2 sene daha fazla götürecek. Üstelik bütçesi varken de iPhone 7 alması taraftarıyım.

İşlemci ve Grafik işlemci bazında iPhone 7 P, iPhone 6s P'dan sırayla 2x ve 3x daha hızlı. İphone 6s P'nin ön kamerası HD video çekimi yaparken, iPhone 7P FULL HD video çekimi yapabiliyor. Ayrıca İphone 7P 1 saatlik daha fazla batarya ömrü sunuyor. Bu miktarın yeni IOS geldikçe artacağı zaten ortada. Ayrıca aradaki 1 GB'lik RAM farkı da ilerde kendini gösterecektir. Ve her şeyden önemlisi bir iPhone 7 Plus'nız oluyor. Bence sahip olduğun teknolojinin isminin de son teknoloji olması önemli.

Bunlar bir öneri ve önerimi destekleyecek ufak veriler. Son karar sayın kullanıcıya ait. Ama eğer 3500'lük bir bütçen gerçekten var ise tercihini bu telefondan kullanmanı öneriyorum. Eğer daha fazla para vermek istemiyorum diyorsan sen bilirsin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şimdilik kullanım için fark yaratmayacak ancak seneler sonra farkını ortaya "ben burdayım ulan" diye koyacak özellikleri sıralıyorum. Arkadaş konu içeriğine "Kasma olmasin uzun yillar rahatca kullanabileyim" demiş. tercihini iPhone 7'den kullanırsa bence kendisini 2 sene daha fazla götürecek. Üstelik bütçesi varken de iPhone 7 alması taraftarıyım.

İşlemci ve Grafik işlemci bazında iPhone 7 P, iPhone 6s P'dan sırayla 2x ve 3x daha hızlı. İphone 6s P'nin ön kamerası HD video çekimi yaparken, iPhone 7P FULL HD video çekimi yapabiliyor. Ayrıca İphone 7P 1 saatlik daha fazla batarya ömrü sunuyor. Bu miktarın yeni IOS geldikçe artacağı zaten ortada. Ayrıca aradaki 1 GB'lik RAM farkı da ilerde kendini gösterecektir. Ve her şeyden önemlisi bir iPhone 7 Plus'nız oluyor. Bence sahip olduğun teknolojinin isminin de son teknoloji olması önemli.

Bunlar bir öneri ve önerimi destekleyecek ufak veriler. Son karar sayın kullanıcıya ait. Ama eğer 3500'lük bir bütçen gerçekten var ise tercihini bu telefondan kullanmanı öneriyorum. Eğer daha fazla para vermek istemiyorum diyorsan sen bilirsin.
Neredeyse herşeye katılıyorum ama 2x ve 3x kısmına değil
Apple verilerine göre 7plus 6splusdan işlemci tarafında yüzde 40 Grafik işlemci tarafında yüzde 50 daha güçlü

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

Ben uzun uzadıya yazmayacam . Daha önce de tartıştık ve ben rakamların birşey ifade etmeyeceğini söyledim ve destekliyorum.

Araştırılırsa bulunur.

Neyse ne alırsan al, hayırlı olsun

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Youtube daki bütün karşılaştırmalar sadece %15-20 kadar olduğunu gösteriyor ki ancak o kadar.

@Mcnesh eğer istiyorsan hepsini kanıtlarım problem değil. 3. Şahıslar için birşey yazmak istemiuorum

Last Whx105sper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Neredeyse herşeye katılıyorum ama 2x ve 3x kısmına değil
Apple verilerine göre 7plus 6splusdan işlemci tarafında yüzde 40 Grafik işlemci tarafında yüzde 50 daha güçlü

Aa çok özür dilerim dediğin gibi 6 plus ile kıyaslayınca öyle. %40 lık 50 lik bir dilime denk geliyor. Yazdığım veriler iPhone 6 ile olan kıyaslamalar.

Mcnesh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İphone 7 plus 32 aldim. Herkese cok tesekkur ederim. Yarin kargo ile gelicek insallah