Samsung galaxy a51 ve a71 e bakmanı tavsiye ederim xiaomi redmi not 9 ve 8 proyada bakabilirsin.Merhabalar arkadaşlar 3500 Tl civarı akıllı telefon almayı düşünüyorum. Mevcut olarak Mate 10 pro kullanmaktayım alacağım cihaz Mate 10 pro' dan daha iyi ve çift hatlı olmalı sizin tavsiyeleriniz nelerdir.
İsterseniz 64 GB yeter derseniz fiyat biraz daha düşerMerhabalar arkadaşlar 3500 Tl civarı akıllı telefon almayı düşünüyorum. Mevcut olarak Mate 10 pro kullanmaktayım alacağım cihaz Mate 10 pro' dan daha iyi ve çift hatlı olmalı sizin tavsiyeleriniz nelerdir.
Samsung'a orta seviyede çok iyi değil redmi note 9 ve 8 güzel ama daha fazla bütçesi varSamsung galaxy a51 ve a71 e bakmanı tavsiye ederim xiaomi redmi not 9 ve 8 proyada bakabilirsin.
Realme 6 Pro al geç.Merhabalar arkadaşlar 3500 Tl civarı akıllı telefon almayı düşünüyorum. Mevcut olarak Mate 10 pro kullanmaktayım alacağım cihaz Mate 10 pro' dan daha iyi ve çift hatlı olmalı sizin tavsiyeleriniz nelerdir.
Cevabınız için teşekkür ederimRealme 6 Pro.
Çift hatlı bir cihaz almak istiyorum alırken yeni bir cihaz olsun istiyorumMate 10 pro çok iyi telefon
Cevabınız için teşekkür ederimmi note 10 lite
Dedikleriniz de ciddi olamazsınız yanlış yönlendirme yapmayın. 3 bin bandında olsa net 9 pro 3500 bandında mi note 10 lite. A51 a71 fiyatını hak etmiyorSamsung galaxy a51 ve a71 e bakmanı tavsiye ederim xiaomi redmi not 9 ve 8 proyada bakabilirsin.
P40 lite tavsiye ederim kullanıcısı olarak gayet memnunumMerhabalar arkadaşlar 3500 Tl civarı akıllı telefon almayı düşünüyorum. Mevcut olarak Mate 10 pro kullanmaktayım alacağım cihaz Mate 10 pro' dan daha iyi ve çift hatlı olmalı sizin tavsiyeleriniz nelerdir.