Niko Bellic
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 289
3500 tl kablosuz mikrofonlu kulaklık önerisi
attığınız ürünlerin mikrafonu yokBeats Studio3 Wireless Kulak Çevresi Kulaklık Mavi - Apple (TR)
Apple Store Arama Sonuçlarıwww.apple.com
![]()
Bluetooth Kulaklık - Kablosuz Kulaklıklar - n11
Bluetooth Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Beats:attığınız ürünlerin mikrafonu yok
pardon görmemişim, diğer kulaklık markasını ilk defa duyuyorum bilinmediği için bence riske atmayınBeats:
Diğer Özellikler: Aktif Gürültü Önleme, Katlanabilir, Uzaktan Kumanda ve Mikrofon, İç Ses Seviyesi Kontrolü, Gürültü Yalıtma, Stereo Bluetooth, Kablosuz
corsair void pro wireless öneririm. artan para ile örneğin steelseries apex pro alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığınız ürünlerin mikrafonu yok
Bose duyulan ve bilinen bir markadır hatta vag grubunun (volkswagen group) araçlarında bose hoparlörler kullanılabiliyor özellikle audi çok kullanıyor (audi de bildiğimden söylüyorum sallama bilgiler değil)pardon görmemişim, diğer kulaklık markasını ilk defa duyuyorum bilinmediği için bence riske atmayın
AydınlandımBose duyulan ve bilinen bir markadır hatta vag grubunun (volkswagen group) araçlarında bose hoparlörler kullanılabiliyor özellikle audi çok kullanıyor (audi de bildiğimden söylüyorum sallama bilgiler değil)
ama ben arkadaşın attığı boseyi önermiyorum
ne güzelAydınlandım![]()
Oyun için kullanacaksan SteelSeries günlük müzik falan dinleyeceksen Beats Studio3'ü alabilirsin.en iyisi steel series mi ben onu alacağım galiba
ama o 2400 tl 3500 e daha iyisi olam mi steel series in 8 versiyonu gibi
oyun içinOyun için kullanacaksan SteelSeries günlük müzik falan dinleyeceksen Beats Studio3'ü alabilirsin.
hem oyun anlamında hemde ses kalitesi anlamında üzmez zaten birçok yayıncı bu kulaklığı kullanıyor mikrofonuda gayet temiz genede ürün yorumlarına bakarsın.en iyisi steel series mi ben onu alacağım galiba
Ben corsair void pro wireless alırdım ama şahsi görüşümen iyisi steel series mi ben onu alacağım galiba
daha fazla para vererek dah üstü alınırmı mı steel series in bu mu iyihem oyun anlamında hemde ses kalitesi anlamında üzmez zaten birçok yayıncı bu kulaklığı kullanıyor mikrofonuda gayet temiz genede ürün yorumlarına bakarsın.
bu attığım artics 7 imiş bu ise
kablolu yazıyor![]()
ASUS ROG Theta 7.1 Mikrofonlu RGB 7.1 Surround Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
sanırım bluetooth olduğu için. Bluetooth önermembu attığım artics 7 imiş bu ise
artics 9 ama daha ucuz anlamadım arasından birini seçebilirsin
tmm 4 k ya çıkarımKeşke bütçe 4k olsaydı da sana Arctis Pro Kablosuz Oyun Kulaklığı önerebilseydim![]()