Realme 7 Pro batarya ve kamera içinse M51 öneririm.Ben M51 düşünüyorum, daha iyisi var mı? Maksimum 3700.
O bütçede M51 ile Realme 7 pro öneririm.Batarya ve video performansı Önemli ise M51, Stereo hoparlör ve fotoğraf önemli ise Realme 7 pro almanı tavsiye ederim.Ben M51 düşünüyorum, daha iyisi var mı? Maksimum 3700.
4000 olursa yine aynı cihazlar.Önceliklerim fotoğraf ve batarya, peki bütçemi 4000 e çeksem ne önerirsiniz, çok kararsız kaldım.
önceliğiniz fotoğrafsa hepsi iyi ama bence realme 7 pro fotoğraf konusunda bir tık daha başarılıÖnceliklerim fotoğraf ve batarya, peki bütçemi 4000 e çeksem ne önerirsiniz, çok kararsız kaldım.
Samsung Galaxy M51 ve Realme 7 Pro düşünebilirsiniz.Önceliklerim fotoğraf ve batarya, peki bütçemi 4000 e çeksem ne önerirsiniz, çok kararsız kaldım.
Realme 7 pro.Önceliklerim fotoğraf ve batarya, peki bütçemi 4000 e çeksem ne önerirsiniz, çok kararsız kaldım.
Realme 7 Pro öneririm. Belki o bütçede size en iyi batarya performansını vermez ama sizi bu bütçede en uzun götürecek tek cihaz da o.Önceliklerim fotoğraf ve batarya, peki bütçemi 4000 e çeksem ne önerirsiniz, çok kararsız kaldım.