Nova5t al geç.İyi akşamlar , 3500 4000 civarı bütçem var cihaz seciminde kararsızım oyun performansı ve şarj dikkat ettiğim hususlar önerilerinizi ve deneyimlerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
Realme 6 pro al kafan rahat olsun. Şuan realme 6 pro 3299 TL nova 5t 3399 TL Nova 5t'nin tek artıları performans ve fiyattı o da gitti. Vy vo xuan kanalındaki nova 5t vs realme 6 pro karşılaştırmaya bak. Nova 5t speedtest'te kazanıyor ancak kamera testinde realme 6 pro'da fotoğraflar daha gerçek ve canlı gözüküyor. Realme 6 pro seni gayet memnun edecektir. 30W hızlı şarj, sd720g , 90hz ekran tazeleme, 8gb ram, gg5 koruması vs.. ayrıca 3500 TL'nin altına kirin 980 satıp diğer özellikleri dengeleyemeyeceklerini bilmeliyiz. Telefonda düz gorilla glass varken realme 6 pro'da gg5 var. Batarya kapasitesine gelirsek realme 6 pro 550 mAh fark atıyor. Nova 5t'de 3.5mm'lik jack girişi ve hafıza kartı desteği yok. Hiçbirine major üstünlüğü var diyemeyiz ancak ben realme 6 pro tarafındayım. Umarım faydalı olmuştur.İyi akşamlar , 3500 4000 civarı bütçem var cihaz seciminde kararsızım oyun performansı ve şarj dikkat ettiğim hususlar önerilerinizi ve deneyimlerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
Nova 5T öneririm.İyi akşamlar , 3500 4000 civarı bütçem var cihaz seciminde kararsızım oyun performansı ve şarj dikkat ettiğim hususlar önerilerinizi ve deneyimlerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
İyi akşamlar , 3500 4000 civarı bütçem var cihaz seciminde kararsızım oyun performansı ve şarj dikkat ettiğim hususlar önerilerinizi ve deneyimlerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
Mi 8 daha iyi olmaz mı?Poco f1 oneririm sd 845 var iphone 7 ve xiaomi mi mix 2s de ama poco f1 oneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bide poco f1 de 4000 mah pil var yani de in isteddigin iki seyde mukemmelllo
Valla mi 8 artık eskidi hem fazla ısınıyor yorumlarda ve kasıyir isininca poco f1 de sogutma sistemi var sıvı sogutmaMi 8 daha iyi olmaz mı?
Poco f1 güzel ama eski yani pahalıValla mi 8 artık eskidi hem fazla ısınıyor yorumlarda ve kasıyir isininca poco f1 de sogutma sistemi var sıvı sogutma
Youtubeden bakabilirsin
Ben yasamadımPoco f1 güzel ama eski yani pahalı
Bide kronik ses sorunu var diyorlar
Telefonla konuşurken kendi sesin kendine geliyormuş yankı
Sizde varmı cihaz bide millet kampanyalı almış ucuzken 2500 e migrostsann mı ne şimdi pahalıBen yasamdım
Ben yasamadım
Sizde değil karşı tarafta oluyormuş ama. Çok pahalandi herşey zatenBende degil abimde var onunla konusurken herhangi bir sıkinti olmadi
Mik de
Hepsiburada da kalmamış bitmişDogrudur devlet 3000 3500 tl vergi verince boyle oluyor
Cogu telefona
2.el olaraktan da satılıyor pocophone f1 ama güvenip almak meseleDogrudur devlet 3000 3500 tl vergi verince boyle oluyor
Cogu telefona