En iyisiEn fazla 500 tl verebileceğim. Cs:Go Pubg gibi oyunlar oynuyorum. (Steelseries rival700 sevmiyorum önermeyin)
Hangi mouse almalıyım? ( Rgb tercih ederim )
İyi indirimde ama çok ergonomik gözükmüyor şuanda g300s kullanıyorum onuda çok sevemedim.En iyisi
Logitech G900 Chaos Spectrum'u hepsiburada'dan almak olucaktır. Gerçekten ideal bir indirimde kaçırma derim.
Tam olarak nasıl bir tasarıma sahip bir mouse arıyorsunuz?İyi indirimde ama çok ergonomik gözükmüyor şuanda g300s kullanıyorum onuda çok sevemedim.
Görünüşü ve şekli içime sinmedi çokRival 600 veya Razer Lancehead.
G502 güzel gibiTam olarak nasıl bir tasarıma sahip bir mouse arıyorsunuz?
Oldukça güzel mouse içinize sindiyse alabilirsin.Görünüşü ve şekli içime sinmedi çok
---- Mesajlar birleştirildi ----
G502 güzel gibi
Teşekkürler indirimini beklemeye geçiyorum ozamanOldukça güzel mouse içinize sindiyse alabilirsin.
Rica ederim iyi forumlar.Teşekkürler indirimini beklemeye geçiyorum ozaman![]()
Teknosa gibi biyerde falan bulursam bi bakarım elime otururmu olursa onuda alabilirim teşekkürler fikrin içinRival 600 tek geçerim özellikle CS GO için istiyorsan. True Move 3+ sensör çok iyi. Ben Rival 310 kullanıyorum o bile mükemmel.
Rica ederimTeknosa gibi biyerde falan bulursam bi bakarım elime otururmu olursa onuda alabilirim teşekkürler fikrin için
Rica ederimTeknosa gibi biyerde falan bulursam bi bakarım elime otururmu olursa onuda alabilirim teşekkürler fikrin içinÜrün yeni olduğu için güncelliğinin avantajı ayrıca SteelSeries Engine 3 sayesinde yazılım ile çok iyi destekliyor ürünü.
Logitech sensör ve yazılım bakımından geride SS ve Razer'a göre tabi siz bilirsiniz.
Bu hafta Rival 600'e kavuşuyorum. Bakalım nasılmış merak ediyorumRica ederimÜrün yeni olduğu için güncelliğinin avantajı ayrıca SteelSeries Engine 3 sayesinde yazılım ile çok iyi destekliyor ürünü.
Hayırlı olsun hocam inceleme bekliyoruzBu hafta Rival 600'e kavuşuyorum. Bakalım nasılmış merak ediyorumİnceleme önceliğimin başına alıcam yeni bir ürün olduğu için
@RedoNN bu fiyat aralığında Logitech G403 veya Steelseries Rival 310 alınabilir. RGB kısmı biraz daha gösterişli olsun dersen Asus ROG Gladius II öneririm.
Bakacağım hepsine sağolun incelemeyi beklerimBu hafta Rival 600'e kavuşuyorum. Bakalım nasılmış merak ediyorumİnceleme önceliğimin başına alıcam yeni bir ürün olduğu için
@RedoNN bu fiyat aralığında Logitech G403 veya Steelseries Rival 310 alınabilir. RGB kısmı biraz daha gösterişli olsun dersen Asus ROG Gladius II öneririm.