emirhanvrl81
Asistan
Trendyolda 35 tl ye sanal gerçeklik gözlüğü var . Alsam onu kör olur muyum
Şaka bir yana kullanan var mı fiyatı ucuz geldi
Sakın alma knk valla kör olursun (Allah korusun)Trendyolda 35 tl ye sanal gerçeklik gözlüğü var . Alsam onu kör olur muyum![]()
Aldım bile deneyimlemek için kumandasızSakın alma knk valla kör olursun (Allah korusun)
Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.Aldım bile deneyimlemek için kumandasız
Geldi gözlük ve kullandım . Güzel ama biraz bulanık zaten bu fiyata bu kalite gayet iyi bence . Bi sıkıntısı yok sadece azıcık başımı ağrıtıyorDeneyimlerini paylaşırsan sevinirim.
bnce kullanma 10 dk kullansan 4 saat pc ekranına bakmış gibi olursunGeldi gözlük ve kullandım . Güzel ama biraz bulanık zaten bu fiyata bu kalite gayet iyi bence . Bi sıkıntısı yok sadece azıcık başımı ağrıtıyor
Valla baya bi kullandım başımı çok ağrıtmadı görüntü kalitesi telefonda gördüğüm neyse o . Vr videoları genel olarak hd olmuyo zaten . Bayağı iyi valla fiyatına göre çok beğendim kıss zamanda bozulmazsa gayet iyi bir cihaz sayışır benim için . Ayrıca +18 videolar vr gözlükle çok daha zevkli oluyor tavsiye ederimbnce kullanma 10 dk kullansan 4 saat pc ekranına bakmış gibi olursun
35TLye vr gözlük aldım kullanırken elektrikler kesildi gelince kullanmaya devam edicem.![]()
35 tl ye vr gözlük aldım 2 gün sonra Vr gözlüğüm bozuldu![]()
Alınabilir yüksek bir beklentin olmasın sadece hevesin varsa hevesini alır.Trendyolda 35 tl ye sanal gerçeklik gözlüğü var . Alsam onu kör olur muyum![]()
İçine telefon konuluyor.35TLye vr gözlük aldım kullanırken elektrikler kesildi gelince kullanmaya devam edicem.![]()
Dur bende alıyorum hemen öhö öhö konumuza dönelim bütçemiz azsa alabilirizValla baya bi kullandım başımı çok ağrıtmadı görüntü kalitesi telefonda gördüğüm neyse o . Vr videoları genel olarak hd olmuyo zaten . Bayağı iyi valla fiyatına göre çok beğendim kıss zamanda bozulmazsa gayet iyi bir cihaz sayışır benim için . Ayrıca +18 videolar vr gözlükle çok daha zevkli oluyor tavsiye ederim
35TL'lik bile böyle ise 1000TL'likler nasıldır diye düşünüyor insan.Valla baya bi kullandım başımı çok ağrıtmadı görüntü kalitesi telefonda gördüğüm neyse o . Vr videoları genel olarak hd olmuyo zaten . Bayağı iyi valla fiyatına göre çok beğendim kıss zamanda bozulmazsa gayet iyi bir cihaz sayışır benim için . Ayrıca +18 videolar vr gözlükle çok daha zevkli oluyor tavsiye ederim
Aga cidden mükemmel ya , vr uyumlu metallica konseri videosu açıyorum kulaklığı da takıyorıö harika bi his . Eğer elime para geçerse daha pahalısını alırım35TL'lik bile böyle ise 1000TL'likler nasıldır diye düşünüyor insan.
Valla baya bi kullandım başımı çok ağrıtmadı görüntü kalitesi telefonda gördüğüm neyse o . Vr videoları genel olarak hd olmuyo zaten . Bayağı iyi valla fiyatına göre çok beğendim kıss zamanda bozulmazsa gayet iyi bir cihaz sayışır benim için . Ayrıca +18 videolar vr gözlükle çok daha zevkli oluyor tavsiye ederim
Bendeki 10 liralık VR gözlükte denedim hiç güzel olmadıAga cidden mükemmel ya , vr uyumlu metallica konseri videosu açıyorum kulaklığı da takıyorıö harika bi his . Eğer elime para geçerse daha pahalısını alırım
Videoyu ben 4 k da açıyorum . Öyle bi nebze daha güzel oluyo hatta parlaklığı da fulluyorumBendeki 10 liralık VR gözlükte denedim hiç güzel olmadı. Benim de alasım geldi şunlardan.