32. bölümdeki yazar Uğur Mumcu mu?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Pek ihtimal vermiyorum daha güncel birileri olmalı bence |)

---

senle benden başka kimse yok galiba troy kendin çal kendin dinle misali

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Abicim gecenin köründe yazmışsınız bi de cevap bekliosun :D

Yok o yazar Kışlalı'dır (gerçi izlemedim bölümü ama neyse)

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
olabilme olasılığı yüksek ilk defa izledim diziyi gözüme geçen bölümdeki olaylar şans eseri takıldı gerçek olaylardan bayağı kesit alıyorlarmış
mesela mahalle taratılması gazi mahallesinde kahvehane taranması olayını çağrıştırıyor
çatıdan atşe edilme olayı ise mustafa kemal mah. de çıkan gösteriler sırasında yaşanmış gerçek olayları yansıtıyor oradada insanların üzerine kimliği halen belirlenemeyen kişilerce ateş açılmış insanlar öldürülmüştü film bunu almış buna bakarsak o adamda U.Mumcu olabilir

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bence Mumcu değil daha güncel bir gazetecidir. yada tamamen hayal ürünüdür.

Pardus007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben sima olarakta ona benzettim.
image002.jpg

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bı an sımasını unutmustum ugur mumcu nun .. smdi gorunce kesınlıkle odur dıyorum .. bu arada ıskender buyuk un fethullah gulen , tataroglu nun da aydın dogan olabılecegı soylenıyor.. :S

eozulu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
KV si genelde güncel konuları işliyor o yüzden uğur mumcu olucağını zannetmiyorum. Fiziki açıdan kilolar benziyor ama kv dizisindeki yazarda gözlük yoktu.

Ayrıca dizide yazar öldürülecek gibi ama geçtimiz yakın zamanda herhangi bir yazar öldürülmedi ve inşallahda öldürülmez. Bu yüzden kurtlar vadisinde yazarında ölmiyeceğini düşünüyorum. Yazarları fazla tanımadıgımdan kim bu bilemiyorum. haftaya öğreniriz herhalde :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Hayır İskender Büyük,Veli Küçük'ü canlandırıyor.Ceza evinde izliyordur şimdi :)

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dizinin ilk yarısını izledim gazeteciyi öldürmeyi planlıyordu sonlarını izlemedim ama bu bölümde ölmediyse ölmemeside muhtemel değilmi? ölmemişse güncel bir gazeteci olabilir?
Eve gidince izlicem  diğer yarısınıda :D o zaman net bişiler söyleyebilirim :)
Bu arada ne iskendermiş be koskoca tataroğlu imparatorluğunu mahfetti..

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
efe24 dedi ki:
bence fehmi koru o yazar

yazar laık goruslerıyle on planda.. fehmı koru bıraz daha dini goruslerı olan bı yazar .. (acık konusamadım anladınız sız onu ıste ..)

eozulu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eeemmmrrreeeee dedi ki:
efe24 dedi ki:
bence fehmi koru o yazar

yazar laık goruslerıyle on planda.. fehmı koru bıraz daha dini goruslerı olan bı yazar .. (acık konusamadım anladınız sız onu ıste ..)

görüşlerini bilmiyorum ama google görsellerdeki fehmi koru dizidekinin aynısı :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
yazarın uğur mumcu olması muhtemel... tip şekil önemli değil... zaten o kadar bariz gönderme yapmak istemyiolar anlayan anlasın mantığı... danıştay saldırısını yapan kel ile alpaslan bilmem ne ne kadar benziyor?
iskender büyük için fetullah diyene çok güldüm ne alaka? iskender BÜYÜK veli KÜÇÜK e göndermedir... ve yine burda da tip önemli bir unusr değil veli küçük topmbalak kel bıyıklı bir herifken iskender büyük hiç ona benzemiyor ama direk onu canlandırıyor... sadece danıştay saldırısnı yapma emrini vermesi bile veli küçük olduğunu gösterir... tataroğlu aydın doğan ı temsil ediyor ama aydın doğan nın kişiliğini yaşamının değil... kirli ilişkilerini temsil ediyor yoksa birebir hayatıyla örtüşen bir kişi değil tataroğlu...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
uğur mumcu olmasına bir delalet de yazarın direk soruları apo üzerinden sorması ve apo nun devletle ilişkisini sorgulamasıdır... bilindiği üzere uğur mumcu irtica yüzünden hizbullah tarafındn öşdürülmüş değildir... apo nun devlet ile olan ilişkisini çözmek üzere olduğu için öldürülmüştür...

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
neyse bu konu tahlıkelı yerlere gıdıyo .. kimse kim artık ..bı dahakı bolumde anlasılır :D

Pardus007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önceki dizideki Baronu nerdeyse Aydın Doğan'a kardeşi kadar benzetiyordum.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
33. bölümün fragmanından anlaşıldığı gibi yorumlarsak arabası patlıyor o olabilir