32 bitten 64 bite çıkmak

marleysken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Sa arkadaşlar benim forumda ilk konum belki yanlış yerede başlık açmış olabilirim

benim asıl sorunum Ramim gördüğünüz üzere 4 gb (kullanılabilir 2.99)
bu kullanılabilir Rami kaldırmak yani eskisi gibi 4 gb olmasını sağlamak
bunun için biraz araştırma yaptım ve bilgisayarı 64 bit yaparsam ram tekrardan 4 gb olacakmış
ama bilgisayarımda 32 bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci yazıyor buna formatsız 64 bit driverlarını kurabilirmiyim ?
kursam bile 64 bit olurmu ?
ve bunları nasıl yaparı ?
yardımcı olursanız sevinirim
bide ben pek anlamıyorum yani konuda yanlış bişey yazmış olabilirim kusura bakmayın

Ekli dosyayı görüntüle 11456

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Reaksiyon puanı
16,128
32bitten 64bite yükseltme yok olmaz sıfırdan kurulum gerek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
format ile oluyorsa yaparım 64 bit yapmak için bilen kişilere sordum biri 30 biri 50 biri 69 lira dedi format cdsi 10 lira ama ben hep format atıyorum hep 64 biti seçiyorum fakat olmuyor:cursing:

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,011
32 bit sistemlerin 3 GB üstü RAM kullanabilmeleri PAE ile mümkün. Bir kaç yerde yabancı sitelerde, bunun Win 7 de nasıl sağlanacağını yazan yazılar görmüştüm. Bütün sürümler desteklememiyor olabilir. Detaylı bilgim yok, Konuyu kendin araştırmalısın.

Reaksiyon puanı
16,128
PAE ile çok oynama windowsu çökertebilir diyen yazılar görmüştüm temiz bir kurulumla 64bit kurmak daha sağlıklı.

gürkanfurtuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı yabancı sitelerde gerekli kaynagı bulabilirisn ama eskiden yapmıştım formatsız ama win 7 profesyonelde sürün sıkıntısı yasamadan yapabilirisn

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
format ile oluyorsa yaparım 64 bit yapmak için bilen kişilere sordum biri 30 biri 50 biri 69 lira dedi format cdsi 10 lira ama ben hep format atıyorum hep 64 biti seçiyorum fakat olmuyor:cursing:
Bilen değil soyan kişilermiş.

sagme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Format atarak çok rahat halledersin. Bir numarası yok zaten olayın.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Öncelikle Sa arkadaşlar benim forumda ilk konum belki yanlış yerede başlık açmış olabilirim

benim asıl sorunum Ramim gördüğünüz üzere 4 gb (kullanılabilir 2.99)
bu kullanılabilir Rami kaldırmak yani eskisi gibi 4 gb olmasını sağlamak
bunun için biraz araştırma yaptım ve bilgisayarı 64 bit yaparsam ram tekrardan 4 gb olacakmış
ama bilgisayarımda 32 bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci yazıyor buna formatsız 64 bit driverlarını kurabilirmiyim ?
kursam bile 64 bit olurmu ?
ve bunları nasıl yaparı ?
yardımcı olursanız sevinirim
bide ben pek anlamıyorum yani konuda yanlış bişey yazmış olabilirim kusura bakmayın

Ekli dosyayı görüntüle 11456

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun
formatsız 64 bit e geçiş yapamassın format lazım 64 bit olursa evet 4 gb ın hepsi görünür