32 bi mi 64 bit mi ?

MuslumFidell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Merhaba.Bilgisayarıma geçenlerde temiz format ila win 10 kurdum . Program Dosyaları (x86) diye bir dosya var . Her şey o dosyaya yükleniyor . Ve 64 bit gerektiren uygulamalar açılmıyor . Sistemim x64 bit ve x64 tabanlı . Bu dosyayı silsem sorun gider mi ?

TEŞEKKÜRLER

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
64 bit PC'lerde "C:\Program Files (x86)" dizini zaten Default olarak var ama 64 bit dosya çalıştırma olayını anlayamdım tekrar daha açıklayıcı bir şekilde yazar mısınız?

MuslumFidell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
64 bit PC'lerde "C:\Program Files (x86)" dizini zaten Default olarak var ama 64 bit dosya çalıştırma olayını anlayamdım tekrar daha açıklayıcı bir şekilde yazar mısınız?
Demek istiyorum ki Örneğin Utorrent indirdim dosya konumu Program Dosyaları (x86)ya yüklendi . Uygulamaya girdiğimde 32 bit yazıyor fakat bilgisayarım 64 bit . LEGO Batman DC Super Heroes 3 64 bit istediği için o dosyaya yüklendiğinde açılmıyor Demek İstediğim bu

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bir de bu dosyayı silsem olur mu ?

Son düzenleme:

MuslumFidell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Neyse dostun teşekkürler sorunu anladım bağzı programlar x64 desteklemiyormuş . Oyun indirirken dizini değiştirdim . Yinede sağol :D