• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

3100 Tl Telefon Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan POLOby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

POLOby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Sadece mağazalardan alabilme şansım var vatan teknosa gibi. Max 3100tl bütçem var arttıramam. Benim için önemli olan film izleyeceğim için amoled olsa iyi olur ve tasarımı önemli. Önerilerinizi bekliyorum.

Sadece mağazalardan alabilme şansım var vatan teknosa gibi. Max 3100tl bütçem var arttıramam. Benim için önemli olan film izleyeceğim için amoled olsa iyi olur ve tasarımı önemli. Önerilerinizi bekliyorum.
o paraya en iyi realme 7 var ekran en azından 90 hz

Samsung M31s öneririm hocam. Samsung sitesinde fiyatı size uyuyor. Mağazadan da aynı fiyata alırsın sanırım. Arkadaşın önerileri de güzel ama tercih senin.

Alan kişiler tcl den pek memnun değil galiba donuyo diyen var ekran bozuk diyen var var da var :D ama sıkınıt çıkarmazsa iyi telefon tcl 10 plus (işlemci dışında)
Ya dün baya baktım tcl baya hoşuma gitti zaten bana yeterli oluyor dizi film sosyal medya felan için. Uzun kullanıcı birine rastlayamadım.