31. Hafta Galatasaray 3 - 4 Çaykur Rizespor

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Galatasaray çok kritik maçta puan kaybetti. Geçen hafta Gençlerbirliği mağlubiyeti alan Fenerbahçe’ye fark açma şansını maalesef kaybetti.

Fatih Terim’in yenilgiyi hazmedemeyip Rizespor yedek kulübesine saldırması maçın en konuşulan yeri oldu. Ama kamera karşısında bağırıp cezadan yırtacak gibi duruyor.

Siz bu maç hakkında be düşünüyorsunuz?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Galatasaray çok kritik maçta puan kaybetti. Geçen hafta Gençlerbirliği mağlubiyeti alan Fenerbahçe’ye fark açma şansını maalesef kaybetti.

Fatih Terim’in yenilgiyi hazmedemeyip Rizespor yedek kulübesine saldırması maçın en konuşulan yeri oldu. Ama kamera karşısında bağırıp cezadan yırtacak gibi duruyor.

Sene başından beri Fatih terimden cacık olmaz diyordum.Haklı çıktım.Bir teknik direktör düşün forma adaleti yok,bir teknik direktör düşün oyun analizi yok,bir teknik direktör düşün 4-2-3-1 gibi takıma en uygun oyun formatı varken 4-3-1-2 gibi çağdışı bir sistemi tercih ediyor.Bir teknik direktör düşün Luyindama gibi saatli bombayı defalarca Gs ı yakmasına rağmen ısrarla oynatıyor.Bjk bu maç itibariyle şampiyon olmuştur.Gs daki insanlarda biraz akıl varsa Fatih terimle devam etmezler.Fatih terime 20 maç ceza vermelerini istiyorum.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Sene başından beri Fatih terimden cacık olmaz diyordum.Haklı çıktım.Bir teknik direktör düşün forma adaleti yok,bir teknik direktör düşün oyun analizi yok,bir teknik direktör düşün 4-2-3-1 gibi takıma en uygun oyun formatı varken 4-3-1-2 gibi çağdışı bir sistemi tercih ediyor.Bir teknik direktör düşün Luyindama gibi saatli bombayı defalarca Gs ı yakmasına rağmen ısrarla oynatıyor.Bjk bu maç itibariyle şampiyon olmuştur.Gs daki insanlarda biraz akıl varsa Fatih terimle devam etmezler.Fatih terime 20 maç ceza vermelerini istiyorum.
Sezon başından beri size katılıyordum , sizi linçleyenler şu an nerede merak ediyorum.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Berbat bi oyun oynadık savumma hatalarından 2 gol yedik hiç sucu hakeme ona buna felan atmaya gerek yok suç fatih terimindir yanlış oyuncu seçimleri yüzünden yenildik Feghuli, Kerem, Onyekuru gibi oyuncular oyuna girdikten sonra ne kadar etkili olduklarını gördük hala emre akbaba, gedson tarzı oyuncularla başlıyoruz oyun 2 forvetle tıkanıyor forvetlere ne top taşıyoruz ne birşey geriye düşmüşüz adam santrafor çıkartıyor bu mac fatih hocaya yazar bnce yanlış oyuncular, ve sistemsizlik

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Berbat bi oyun oynadık savumma hatalarından 2 gol yedik hiç sucu hakeme felan atmaya gerek yok suç fatih terimindir yanlış oyuncu seçimleri yüzünden yenildik Feghuli, Kerem, Onyekuru gibi oyuncular oyuna girdikten sonra ne jadar etkili olduklarını gördük hala emre akbaba, gedson tarzı oyuncularla başlıyoruz oyun 2 forvetlş oyunda tıkanıyor forvetlere ne top taşıyoruz ne birşey geriye düşmüşüz adam santrafor çıkartıyor bu mac fatih hocaya yazar bnce
Öyle deme ya çok santraforla oynadığın zaman çok gol atıp maçları rahat kazanıyorsun.??? Gs Fatih terimden kurtulmadığı sürece acı çekmeye mahkum.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Öyle deme ya çok santraforla oynadığın zaman çok gol atıp maçları rahat kazanıyorsun.??? Gs Fatih terimden kurtulmadığı sürece acı çekmeye mahkum.
Forvetler hızlı değil bizim hızlı olsalar diyicem oynasın yada top taşıyabilsek cift forvete sacma sacma goller yedik 2-3 oyuncumuz haftaya hatay gibi deplasmanda yok haftaya donk ve ozornwaforla oynasında görsün ne yapacak bakalım haftayada yenilir kökünden kopar şampiyonluk sergen yalcın, çağdaş atan gibi kompakt sistem oyunu oynatacak hoca lazım bn yeri geldiğinde fatih hocayı çok eleştiriyorum bu oyuncu secimleri yüzünden

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

Screenshot_20210319-215610~2.png

E haketmiş GS, Copy Paste yapıp çakmış.

GS garip bir şekilde özellikle ÇRS'ye ağır maçlar kaybetti ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Forvetler hızlı değil bizim hızlı olsalar diyicem oynasın yada top taşıyabilsek cift forvete sacma sacma goller yedik 2-3 oyuncumuz haftaya hatay gibi deplasmanda yok haftaya donk ve ozornwaforla oynasında görsün ne yapacak bakalım haftayada yenilir kökünden kopar şampiyonluk sergen yalcın, çağdaş atan gibi kompakt sistem oyunu oynatacak hoca lazım bn yeri geldiğinde fatih hocayı çok eleştiriyorum
Günümüzde artık takımlar ya tek santrafor oynuyor yada santraforsuz oynuyor.2 santrafor oynaman için dediğin gibi 2 santraforun hızlı ve stoperlere baskı yapan santraforlar olması lazım.Gs ın kadrosunun oynayacağı tek sistem 4-2-3-1 dir.Savunmayı Yedlin Donk Marcao Saracchi yaparsın orta saha Taylan Emre (Taylan yoksa Ömer Bayram yada Gedson olabilir) Sol açık Kerem Sağ açık Oğulcan forvet arkası Feghouli tek santrafor Muhammed yaparsın olur biter.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Millet 2 santrafor mu oynasak diye düşünüyor bizim koskoca Fenerbahçe'de bir tane santrafor yok yemin ederim çıldırıcam

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Millet 2 santrafor mu oynasak diye düşünüyor bizim koskoca Fenerbahçe'de bir tane santrafor yok yemin ederim çıldırıcam
Fb nin asıl sorunu santrafor değil.Fb nin sorunu kadro ve sistem istikrarı olmaması.Erol Bulut Bjk maçında oyuncuları doğru yerde kullanıp iyi bir FB insanlara izlettirmeli.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Günümüzde artık takımlar ya tek santrafor oynuyor yada santraforsuz oynuyor.2 santrafor oynaman için dediğin gibi 2 santraforun hızlı ve stoperlere baskı yapan santraforlar olması lazım.Gs ın kadrosunun oynayacağı tek sistem 4-2-3-1 dir.Savunmayı Yedlin Donk Marcao Saracchi yaparsın orta saha Taylan Emre (Taylan yoksa Ömer Bayram yada Gedson olabilir) Sol açık Kerem Sağ açık Oğulcan forvet arkası Feghouli tek santrafor Muhammed yaparsın olur biter.
Gidecek çok isim var Galatasarayda çok çöp oyuncu birikti köklü değişiklikler lazım tek forvet oynuyosanda sistemi santraforuna göre kurmalısın sahada ne oynadığını bilmeyen bir takım var paso geri pas paso geri pas atak oyunu yok araya pas yok beklerden ceza sahasını tehlikeye sokacak ne orta ne pas var geri pasların sonucu bu defansın patlayacağı belliydi Galatasaray önümzdeki sene ffp kuralı kalkıyor üzeründen bütcesi iyi olacak sağlam bir alman hoca şart yada trden hoca alıyosanda okan buruk, çağdaş atan gibi oyunu çözen hoca sart

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Fb nin asıl sorunu santrafor değil.Fb nin sorunu kadro ve sistem istikrarı olmaması.Erol Bulut Bjk maçında oyuncuları doğru yerde kullanıp iyi bir FB insanlara izlettirmeli.
Umarım. Pelkas çok iddialı konuştu heyecanlandım şahsen. Umarım dediği gibi olur

"Pazar günü yeneceğimizi düşünüyorum. Bunu herkes biliyor. Buradan taraftarımıza söz veriyorum. Beşiktaş karşısında savaşan bir Fenerbahçe görecekler."

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Umarım. Pelkas çok iddialı konuştu heyecanlandım şahsen. Umarım dediği gibi olur

"Pazar günü yeneceğimizi düşünüyorum. Bunu herkes biliyor. Buradan taraftarımıza söz veriyorum. Beşiktaş karşısında savaşan bir Fenerbahçe görecekler."
Erol Bulut Bjk karşısına konya maçındaki gibi 4-1-4-1 le çıkmalı.Benim Fb 11 im kale Altay savunma Nazım Serdar-Gustavo szalai orta saha Sosa M.hakan-Pelkas sol kanat Valencia sağ kanat osayi tek santrafor Thiam.Fb önde baskı yapmalı.Bjk ın stoperleri ve Josefe yapılacak baskı Bjk ın oyununu ciddi derecede olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Milli aradan sonra Fenerbahçe ve Galatasaray için işler tamamen kopar hiç ümitli oyun gzkmüyor iki takımdada bu sene beşiktaş hak etti
Bence de Beşiktaş bu sene şampiyonluğunu ilan eder. En çok hak eden takımdı.

Son düzenleyen moderatör:

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Derbiyi alırsa "küçük" bir umudu var gibi
Ben fenerli olarak inanmıyorum. Erol Bulutta suç yok ben şahsen hocayı gerçekten beğeniyorum. Suç ruhsuz oyuncular ve yönetimden çok ses çıkması. Emre Belözoğlu , Volkan Demirel ve Ali Koç çok karışıyor Erol Bulut'un işine.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Ben fenerli olarak inanmıyorum. Erol Bulutta suç yok ben şahsen hocayı gerçekten beğeniyorum. Suç ruhsuz oyuncular ve yönetimden çok ses çıkması. Emre Belözoğlu , Volkan Demirel ve Ali Koç çok karışıyor Erol Bulut'un işine.
Küçük dedim, herkes FB şampiyon olacak dedim anladı mübarek.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Erol Bulut'un hataları var.Fb yönetimi sene sonunda Löw yada Löw gibi tecrübeli,kendini kanıtlamış bir teknik direktör getirmeli.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı sonrası Bülent Uygun ve Fatih Terim'in basın toplantısı konuşmaları:

Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=7qO9YH-M_1Q