hakanozdagg
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar 3000 tl bütçem var ve 3000 tl ye kasa klavye mouse kulaklık almam lazım önerileriniz nedir. Monitör var ama çok iyi değil monitör de olabilir.
Peki önerebileceğiniz sistem var mı?ps4 yerine xbox one s daha iyi olur ama bence pc daha iyi . konsolda oyunlara çok para gidiyor pc de öyle değil konsola göre daha ucuz ve hikayeli oyunları torrent indirebiliyorsun. ama karar senin güzel televizyonum var bana 2 3 oyun yeter diyorsan konsol al fazla fazla oyun oynamak istersen pc.
bilemiyorum artık vakit kalmıyor böyle işlere 2013 de dizdiğim sistemime 1050ti takviye yaptım şuan çoğu oyunu ultra acıyor hatta fifa 18 gibi oyunları 4Kda açıyor işte pc nin güzel yanıda bu konsol gibi 30 fps 1080p 900p oynamıyorsun sistemini kaldırabildigi kadarını seçiyorsun sana tavsiyem you tube den donanım arşivi kanalına bakman o çok iyi fiyat performans sistemleri diziyor.Peki önerebileceğiniz sistem var mı?
Teşekkürlerbilemiyorum artık vakit kalmıyor böyle işlere 2013 de dizdiğim sistemime 1050ti takviye yaptım şuan çoğu oyunu ultra acıyor hatta fifa 18 gibi oyunları 4Kda açıyor işte pc nin güzel yanıda bu konsol gibi 30 fps 1080p 900p oynamıyorsun sistemini kaldırabildigi kadarını seçiyorsun sana tavsiyem you tube den donanım arşivi kanalına bakman o çok iyi fiyat performans sistemleri diziyor.
dediği gibi ikinci el ps4 alın ya da pc'de sadece crackli oyun oynayın. Şayet böyle olursa ikisi de aynı kalitededir.PS4 al istediğin oyunu ikinci el kutulu al sıkılınca sat. 150 liraya bir oyun alsan en kötü 120 liraya satarsın. Tabi benim gibi single oyuncusuysan.