Xiaomi mi 9t proBaşlıktanda anlaşılacağı gibi 3 bin 4 bin TL arasında ekran gövde oranı yüksek, 5.5-6.3 inch fiyat performans açısından en iyi telefon hangisidir. Taviyelerinizi bekliyorum
Xiaomi mi 9t pro
Samsung Galaxy S10e
Başlıktanda anlaşılacağı gibi 3 bin 4 bin TL arasında ekran gövde oranı yüksek, 5.5-6.3 inch fiyat performans açısından en iyi telefon hangisidir. Taviyelerinizi bekliyorum
P30 beğeniyorum mantıklı olabilirKara cumayı beklerseniz P30 4300 lere kadar iner o da bir alternatif.
Evet gördüm şimdi. Aklımda bu da. Aslında mi5 kullanıyorum şuan. Xiaominin ara yüzündende sıkıldım biraz. Ama yine de en güçlü adaylardan biri xiaomi yine kullanabilirim. DüşünecemXiaomi Mi 9T Pro 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Mi 9T Pro 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
En güçlü aday şuan ve o günü bekleyecem gibi gözüküyorMİ9T Pro al 128liği hbde var az önce baktım. Kara Cuma geldiğinde indirimli alırsın az biraz dişini sık. Devir tasarruf devri![]()
Mİ9T 2400'e düşer mi ?Kara cumayı beklerseniz P30 4300 lere kadar iner o da bir alternatif.
Mİ9T 2400'e düşer mi ?
Yani bana dediklerine göre düşerMİ9T 2400'e düşer mi ?
Rn 8 pro da Bi 2100 olurYani bana dediklerine göre düşer
Yani bana dediklerine göre düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rn 8 pro da Bi 2100 olur
Redmi note 8 pro 1900 lara düşse efsane olur öbür türlü alamıyorum.2 hafta daha bekleyiş![]()
Bu arada 2 mi?? 4 hafta değil mi?2 hafta daha bekleyiş![]()
Redmi note 8 pro 1900 lara düşse efsane olur öbür türlü alamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada 2 mi?? 4 hafta değil mi?
Hediye kuponu nasıl elde edebilirimBF’deyken hediye kuponu da kullanırsan belki 1900 civarına düşer
11-11 için 2, BF için 3.5-4 hafta var![]()
Hediye kuponu nasıl elde edebilirim
Letgo da benim telefonu benim telefonun temizliğinde filan 1900 1800 lere satıyorlar onu satıp üstüne de Bi 200 ekleyemiyorsam yuh banaGenelde başka bir alışveriş sonrası veriyorlar
Açıkçası 2000’e düşerse 100tl’ye takılmayıp geç derim![]()
Letgo da benim telefonu benim telefonun temizliğinde filan 1900 1800 lere satıyorlar onu satıp üstüne de Bi 200 ekleyemiyorsam yuh bana
Aynen onun için zaten ama en çok neye yanarım bilir misin.. Ben bu cihazı 2600 TL ye aldım..Umarım halledersin hocam, ekran ve boyut olarak pek fark etmez ama performans ve kamerada cidden yeni bir cihaza geçtiğini hissedersin...
Aynen onun için zaten ama en çok neye yanarım bilir misin.. Ben bu cihazı 2600 TL ye aldım..
Ben çıktıktan bir kaç ay sonra aldım tabi internetten alacak gücüm yoktu internette 2300 2400 lerde satılıyordu mediamarkttan taksitli 2600e aldım peşin fiyatına. Yani ben çıktıktan Bi 3 ay sonra filan aldım fiyatı o civarlardaydı. A50 çıkmamıştı ben aldığımdaHerhalde çıktıktan kısa süre sonra aldınız?
Her telefonda böyle olabiliyor, S10’u da A50’yi de, Mi 9T’yi de ilk haftalarında alanlar şuan pişman
Android cihazlarda 1-1.5 ay beklenmesi en mantıklı yol. Hem cihazın kronik sorunu varsa almadan öğrenirsiniz hem de daha uyguna cihaz alırsınız.
Taksit yapılıyor mu teknomarketlerden alınca? 12 ay falan? .Ben çıktıktan bir kaç ay sonra aldım tabi internetten alacak gücüm yoktu internette 2300 2400 lerde satılıyordu mediamarkttan taksitli 2600e aldım peşin fiyatına. Yani ben çıktıktan Bi 3 ay sonra filan aldım fiyatı o civarlardaydı. A50 Bende çıkmamıştı ben aldığımda
Anlaşmalı Bi bankaları var gidiyorsun o teknpmarkete satın almak istediğin telefonu söylüyorsun sonra da sana birkaç soru soruyorlar işte maddi durumunu filan öğreniyorlar ona göre krediye bulaşmadan onların anlaşmalı olduğu bankaya peşin fiyatına ödemenin yapıyorsun. Şu anda durum ne bilmiyorum ama sanırım yapıyorlardır hala herhalde.Taksit yapılıyor mu teknomarketlerden alınca? 12 ay falan? .
Biz 10 ay yaptık ama 12 de var. 24 yok diye biliyorumTaksit yapılıyor mu teknomarketlerden alınca? 12 ay falan? .
AynenAndroid cihazlarda 1-1.5 ay beklenmesi en mantıklı yol. Hem cihazın kronik sorunu varsa almadan öğrenirsiniz hem de daha uyguna cihaz alırsınız.
? ?Samsung Galaxy A80 - Xiaomi Mi 9T Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy A80 - Xiaomi Mi 9T Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
A80’in Mi 9T Pro’ya karşı kötü yönlerini saymak yerine iyi yönlerini saymayı tercih ediyorum, cevap direkt 0 çıkıyor.
dönebilen kamerayla ön kameranın daha başarılı olması dışında bir artısı yok sıfır değil bir tane öne geçen özelliği var en azındanSamsung Galaxy A80 - Xiaomi Mi 9T Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy A80 - Xiaomi Mi 9T Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
A80’in Mi 9T Pro’ya karşı kötü yönlerini saymak yerine iyi yönlerini saymayı tercih ediyorum, cevap direkt 0 çıkıyor.
dönebilen kamerayla ön kameranın daha başarılı olması dışında bir artısı yok sıfır değil bir tane öne geçen özelliği var en azından![]()
estetik kıyaslanamaz zaten en güzel duran telefonlardan biri Mİ9T ProOrda vurgu yapmak için öyle dedimZaten 20 tane detayı karşılaştırsak 19’unda Mi 9T Pro daha önde.
Bu arada estetik açıdan bakarsak A80’in ön kamera açılımını Mi 9T’ye oranla çok çirkin buluyorum. Kamerayı açtıktan sonra arka taraf acayip kötü duruyor...