Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
Tavsiyeleri bekliyorum.
Resmi niye 9s yerine mi 9t daha iyi olurmi note 10 lite 128 eğer 300 çıkabiliyorsan. çıkamıyorsan da RN9S
Bana daha başarılı geliyor genel toplamda. Ek olarak pop-up kamera pek önermiyorumResmi niye 9s yerine mi 9t daha iyi olur
Ben Performans açısından mi9t daha başarılı o yüzden bu modeli tercih ettim,evet haklısınız pop-up kamera çok uzun ömürlü olmayabilir eğer dikkatsizce kullanılıyorsa ama ekran açısından çok büyük bir artı ve aynı zamanda garantili kapsamında olduğu sürece sıkıntı yokBana daha başarılı geliyor genel toplamda. Ek olarak pop-up kamera pek önermiyorum
Ben teknolojik aletlerde garanti konusunda firmaların %90'ının ürünün arkasında durmadığını düşünüyorum ondan dolayı riskBen Performans açısından mi9t daha başarılı o yüzden bu modeli tercih ettim,evet haklısınız pop-up kamera çok uzun ömürlü olmayabilir eğer dikkatsizce kullanılıyorsa ama ekran açısından çok büyük bir artı ve aynı zamanda garantili kapsamında olduğu sürece sıkıntı yok
redmi note 9 pro.Tavsiyeleri bekliyorum.
(Konu dışı)Teknosa,Vatan,Mediamarkt gibi yerlerden alınırsa devlet dayanağının olabiliyor.İthalatçı Garantisiz alınırsa da FixPack gibi yerlere belli bir ücret karşılığında hizmet alabiliyorsun.Ben teknolojik aletlerde garanti konusunda firmaların %90'ının ürünün arkasında durmadığını düşünüyorum ondan dolayı risk
Apple'a güveniyorum hiç de güvenim boşa çıkmadı(Konu dışı)Teknosa,Vatan,Mediamarkt gibi yerlerden alınırsa devlet dayanağının olabiliyor.İthalatçı Garantisiz alınırsa da FixPack gibi yerlere belli bir ücret karşılığında hizmet alabiliyorsun.
Senin dediğine gelirsek evet doğru burası Türkiye burada kanıksanmış durumda hizmet alabilmeniz için ya torpille ya da ömrünüzden 1-2yıl feda etmeniz gerekiyor.
Risk açısından da şunu söyleyeyim en güvenli yerde bile vardır.
Size şunu da sormak isterim siz bu ülkeden bir şey satın almıyor musunuz?
Merhaba şey diyecektim telefonlarda güncelleme sonrası sıfırlamak telefonu nasıl etkiler iyimi kotumumi note 10 lite 128 eğer 300 çıkabiliyorsan. çıkamıyorsan da RN9S