3000-3300 TL Telefon önerisi istiyorum.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
mi note 10 lite 128 eğer 300 çıkabiliyorsan. çıkamıyorsan da RN9S

RedXq0

Asistan
Reaksiyon puanı
240
Bana daha başarılı geliyor genel toplamda. Ek olarak pop-up kamera pek önermiyorum
Ben Performans açısından mi9t daha başarılı o yüzden bu modeli tercih ettim,evet haklısınız pop-up kamera çok uzun ömürlü olmayabilir eğer dikkatsizce kullanılıyorsa ama ekran açısından çok büyük bir artı ve aynı zamanda garantili kapsamında olduğu sürece sıkıntı yok

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Ben Performans açısından mi9t daha başarılı o yüzden bu modeli tercih ettim,evet haklısınız pop-up kamera çok uzun ömürlü olmayabilir eğer dikkatsizce kullanılıyorsa ama ekran açısından çok büyük bir artı ve aynı zamanda garantili kapsamında olduğu sürece sıkıntı yok
Ben teknolojik aletlerde garanti konusunda firmaların %90'ının ürünün arkasında durmadığını düşünüyorum ondan dolayı risk

RedXq0

Asistan
Reaksiyon puanı
240
Ben teknolojik aletlerde garanti konusunda firmaların %90'ının ürünün arkasında durmadığını düşünüyorum ondan dolayı risk
(Konu dışı)Teknosa,Vatan,Mediamarkt gibi yerlerden alınırsa devlet dayanağının olabiliyor.İthalatçı Garantisiz alınırsa da FixPack gibi yerlere belli bir ücret karşılığında hizmet alabiliyorsun.

Senin dediğine gelirsek evet doğru burası Türkiye burada kanıksanmış durumda hizmet alabilmeniz için ya torpille ya da ömrünüzden 1-2yıl feda etmeniz gerekiyor.
Risk açısından da şunu söyleyeyim en güvenli yerde bile vardır.
Size şunu da sormak isterim siz bu ülkeden bir şey satın almıyor musunuz?

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
(Konu dışı)Teknosa,Vatan,Mediamarkt gibi yerlerden alınırsa devlet dayanağının olabiliyor.İthalatçı Garantisiz alınırsa da FixPack gibi yerlere belli bir ücret karşılığında hizmet alabiliyorsun.

Senin dediğine gelirsek evet doğru burası Türkiye burada kanıksanmış durumda hizmet alabilmeniz için ya torpille ya da ömrünüzden 1-2yıl feda etmeniz gerekiyor.
Risk açısından da şunu söyleyeyim en güvenli yerde bile vardır.
Size şunu da sormak isterim siz bu ülkeden bir şey satın almıyor musunuz?
Apple'a güveniyorum hiç de güvenim boşa çıkmadı

Reaksiyon puanı
6,371
redmi note 9 pro öneririm. Biraz daha çıkabilirseniz mi note 10 lite veya realme 6 pro bakın derim ama çıkamazsanız redmi note 9 pro.