Arkadaslar ben yazın bir bilgisayar toplamak istiyorum yaklasık 3000-3250tl bütcem var önerileriniz nedir ? Birde Alacagım kasa uzun ömürlü en az 5 sene idare etsin istiyorum yorumlarınız ve tavsileriniz için şimdiden teşekkürler
5 sene boyunca aynı oyunları oynayacaksan tamam da 5 sene sonra o zamanın oyunlarını oynamak biraz fazla hayalperestlik olur. Kısacası yok öyle bir kasa. Şimdi alırsın, 3-5 sene sonra yenilersin...
Bılgısayarımı alalı tamı tamına 5.5 sene oldu ve bf 3 u normal ayarda gayet guzel oynayabılıyorum 5 sene once sadece kasayı 840 lıraya almıstım. Kısacası oyle bı bılgısayar var hemde ucuza var yeterkı kasa toplamayı bil. Su an sadece gta 4 te bıraz takılma yapıyor onunda sebebı bence ekran kartının fanı bozuldu kasa fanını cıkartıp ekran kartının ustune yatırdım ki fazla sogutamıyo bu yuzden ısınma yapıyo ve cok az da olsa kasıyo.
Tam bılmedıgınız konularda ınsanları yonlendırmeyın. adam 3250 lıra butce dıyor Al kardesım bu asagıdakı makıneyle 5 sene boyunca ben su oyunu oynayamadım dıyemessın dahada fazla aslındada neyse . butceyı az daha zorlarım dıyosan ssd yı 250 yada daha yukarı yap canavar gıbı kullan kasayı... ilerde 3-4 yıl sonra oynları son ayarda oynamak ıstersın ekleme yaparsın dıye dusunerek psu ve anakartı saglam sectım ona gore degısıklık yapabılırsın.
5 senelik bf3 oynatan makinayı çok merak ettim ben. nasa mı toplamıştı makinayı acaba ?
5 senelik bf3 oynatan makinayı çok merak ettim ben. nasa mı toplamıştı makinayı acaba ?
BF3 bilgisayar icin mükemmel optimize edilmis bir oyun. O oyunu en yüksek ayarlarda olmasa bile GTX9800 ve dual-core gibi bir islemciyle oynamak mümkün. Tabi yüksek kalitede 50-60 fps civari oynamak istiyorsan yetersiz kalir. Benim bilgisayarda 4-5 senelik nerdeyse, ama ram ve ekran kartini degistirme mecburiyetinde kaldim. @cgrszone arkadasiminda dedigi gibi: "Gerçek bir oyuncu insan 60 FPS'nin üzerinde oynamak ister oyunu" Bende onlardan biriyim.